immortalsword
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Düsrtlüğüm yzndn seviglimi kaybediyorum.. nie bazı insnlara karşı sayısız yalan sölemiyorumki ..
Düsrtlüğüm yzndn seviglimi kaybediyorum.. nie bazı insnlara karşı sayısız yalan sölemiyorumki ..
Türkçe niye böyle katledilir ki :bored::bored::bored:
Ne yaptın len kıza sana sordu daha önce ilişki yaşadınmı sende evet dedin sonra bozuldu dimi :biggrin: kızlar bunu hep yapıyor diyor bende önceki ilişkilerinde hiç birliktelik yaşadınmı diye soruyor evet desen bozuluyor, hayır desen yalan söylüyorsun diyor :blink::blink:Düsrtlüğüm yzndn seviglimi kaybediyorum.. nie bazı insnlara karşı sayısız yalan sölemiyorumki ..
Böyle durumda benim taktiğim şudur eğer sorun olacak gibiyse büyük söylerim sonra herşey yoluna oturunca sana birşey açıklamam gerekiyor derim zati o zamanda iş işten geçmiş oluyor yaşın bir önemi kalmıyor :tt2::tt2:Bende dürüst olmayıpda yaşımı 3 fazla söyleseydim kolumda öğretmen sevgilim olcaktı şimdi
pembe yalanlar diye birşey var hayatımızda kullanmalısın![]()
dürüst olan uzun vadede herzaman kazanır merak etmeyin arkadaşlar
@onursevim
Böyle durumda benim taktiğim şudur eğer sorun olacak gibiyse büyük söylerim sonra herşey yoluna oturunca sana birşey açıklamam gerekiyor derim zati o zamanda iş işten geçmiş oluyor yaşın bir önemi kalmıyor :tt2::tt2: