Bir insan niye bu kadar dürüst olur ki?

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Düsrtlüğüm yzndn seviglimi kaybediyorum.. nie bazı insnlara karşı sayısız yalan sölemiyorumki ..

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Dürüst ol ama herşeyi anlatma. Kız arkadaşını kaybetme diye birşey yok, giden gider. Ama en asil dikkat edilecek konu taviz ve çok fazla yüz vermemek. Herşeye tamam dersen sıkarsın karşındakini. Ayarını iyi oturtman gerek. Direksiyon sende olacak..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Düsrtlüğüm yzndn seviglimi kaybediyorum.. nie bazı insnlara karşı sayısız yalan sölemiyorumki ..

Çünkü bazı insanlara değerinden fazla değer verirsin. Veya bazı insanlara kaldıramayacakları değeri verirsin. Bunu yapmamayı öğrendiğinde yalan da söylersin, dolan da. :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bende dürüst olmayıpda yaşımı 3 fazla söyleseydim kolumda öğretmen sevgilim olcaktı şimdi :)

pembe yalanlar diye birşey var hayatımızda kullanmalısın :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Türkçe niye böyle katledilir ki :bored::bored::bored:

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yalan ii bişey değil elbet acıga cıkar nasısa
ozammn ne olacak bn elimden geldiğince söylememeye calışıyorum

---------- saat 10:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:48 eklenmişti ----------

Türkçe niye böyle katledilir ki :bored::bored::bored:

hep bu msn yüzünden oluyor sesli harfleri yazmıyolar egecen bana bi mesaj geldi okuyacam diye g... cıktı :D sanki şifre cözüyordum Allahtan zamanında merak edip kriptoloji calışmıştım biraz arasıra işime yarıyor

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Enigma falan haltetmiş bunun yanında. Resmen kripto :D:D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
her söylediğin doğru olsun ama her doğruyu her yerde söyleme...

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
hepiniz haklsınızda kızın içine doğuyo mubrek...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yalan söylem hiç,çokta herşeyini anlama,geçmişle lgili şeyler geçmişte kalsın mesela.Amayalan kesinlikle söyleme,illa ki ortaya çıkıyor.O zaman daha kötü oluyor.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ne yaptın len kıza sana sordu daha önce ilişki yaşadınmı sende evet dedin sonra bozuldu dimi :biggrin: kızlar bunu hep yapıyor diyor bende önceki ilişkilerinde hiç birliktelik yaşadınmı diye soruyor evet desen bozuluyor, hayır desen yalan söylüyorsun diyor :blink::blink:
@onursevim
Bende dürüst olmayıpda yaşımı 3 fazla söyleseydim kolumda öğretmen sevgilim olcaktı şimdi :)

pembe yalanlar diye birşey var hayatımızda kullanmalısın :)
Böyle durumda benim taktiğim şudur eğer sorun olacak gibiyse büyük söylerim sonra herşey yoluna oturunca sana birşey açıklamam gerekiyor derim zati o zamanda iş işten geçmiş oluyor yaşın bir önemi kalmıyor :tt2::tt2:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
dürüst olan uzun vadede herzaman kazanır merak etmeyin arkadaşlar

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
yalan gerçekten kötü bişey hayatımda sevdigim insana hiç yalan söylemedim ama dürüst oldugum için değil o bana yalan söyledigi için yalan söylerken dikkat edin karsınızdakini kaybedebilirsiniz veya anlayamıcanız kadar buyuk acılar yasatabilirsiniz...

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İlla ki faydasını görürsün. İyilik yap denize at demişler. Bu da benzer

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Dürüstlüğün yüzünden kaybettiğin insanlar adına niye üzülüyorsun ki? Bu tip insanlar dürüstlüğü hak etmemiş, hayatları büyük oranda yalan-dolan üzerine kurulu insanlardır. Üzülmesi gereken birileri varsa, o da dürüst birini daha kaybettikleri için kendileri olmalı! Yalan söylemek, çıkar ilişkisi içerisinde bulunmak, maskeli baloların yaldızlı perilerinden biri olmak zamanımızın modası olabilir ama bir şeyi unutmayın. Adalar-modalar gelip geçicidir, dosdoğru ve adaletli biri olabilmek ise henüz kimsenin paha biçemediği bir klasiktir.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
@onursevim

Böyle durumda benim taktiğim şudur eğer sorun olacak gibiyse büyük söylerim sonra herşey yoluna oturunca sana birşey açıklamam gerekiyor derim zati o zamanda iş işten geçmiş oluyor yaşın bir önemi kalmıyor :tt2::tt2:

Normalde yaptığım o zaten ama o an için söyleyemedim işte. İçime sinmeyen bişiler varmıştı ki söylemişim doğruyu:mellow:

caneroncu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her doğru her yerde söylenmez, herşeyin bir yeri ve zamanı vardır, ayarlamasını iyi yapman lazım dostum ama birde şunu öğrenmen lazım ki her her kayıp kötü sonuçlar doğurmaz

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Benim de başımdan geçti...

Bir gün kızlarla muhabbet ediyoruz...

Sevgilim mesaj çekti ne yapıyorsun...

Arkadaşlarla muhabbet ediyoruz...

Kızlar da var mı diye sordu...

evet var dedim...

sonra gecemin içine etti...

Yani yok desem erkek erkeğe play station oynuyoruz desem hiç sorun olmayacak...

ama Kızlar var deyip ona dürüst davranıp doğruyu söyleyince kıyamet kopuyor...

Tabi ben de dedim bundan sonra sana yalan söylerim sorun yaşamamak için dedim...

sustu bir şey söyleyemedi...