Bir hocadan fazlası!

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
fft17_mf325827.Jpeg

Galatasaray’ın Hollandalı çalıştırıcısı, önceki gece saat 02.00’da yanına takım kaptanı Arda’yı da alarak hastaneye kaldırılan Serdar Eylik’i ziyaret etti. Rijkaard oyuncusuna moral verdi, ciddi bir problemin olmamasına sevindiğini söyledi

Galatasaray’ın dünyaca ünlü Teknik Direktörü Frank Rijkaard, müthiş kariyerinin yanı sıra insani yönüyle de herkesi kendine hayran bırakıyor. Hollandalı hoca son olarak, Kazakistan ekibi Tobol ile yapılan Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçında aldığı darbeyle kafa travması geçiren Serdar Eylik’i önceki gece (02.00) hastanede ziyaret ederek, örnek bir harekette bulundu.
Hazırlık kampının ilk günlerinden bu yana, PAF takımdan gelen genç futbolcuyla yakından ilgilenen Rijkaard, önceki gece de takım otobüsü Florya’ya geldikten sonra yanına yeni kaptan Arda’yı da alarak, Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nin yolunu tuttu. Ünlü teknik adam, Tobol maçıyla birlikte Ali Sami Yen’de ilk kez taraftarın karşısına çıkan 19 yaşındaki genç yetenekle yakından ilgilenirken, gösterdiği performans nedeniyle futbolcusuna övgü yağdırdı. Serdar’ın yaşadığı sakatlık nedeniyle derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden Rijkaard, “İlk defa böyle bir atmosferde oynamana karşın güzel işler yaptın. Sakatlığının ciddi olmaması en güzel haber” dedi.
Takım kaptanı Arda Turan ise, veliahtı olarak gösterilen Serdar’a destek vererek, performansının çok iyi olduğunu dile getirdi. Bu arada sedyeyle oyunu terk ederek herkesi korkutan Serdar Eylik dün taburcu oldu. Kontrol amaçlı olarak geceyi hastanede geçiren genç yeteneğin 3 gün süreyle evinde istirahat edeceği bildirildi.

Bir hocadan fazlası! / Spor / Milliyet İnternet / Avrupa, Ali Sami Yen, Arda Turan, takım kaptanı, Kazakistan, PAF, Avrupa Ligi, Frank Rijkaard, Florya, Acıbadem Hastanesi, Rijkaard, eleme

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
inşaallah bizi uefa ligindede başarıyla temsil eder

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Süper bir adam...

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray ruhunu BU adam getirir

Yeterki yönetim olaya müdahil olmasın

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Galatasaray ruhunu BU adam getirir

Yeterki yönetim olaya müdahil olmasın

Katılıyorum, neden bizim hocalarımız uzun durmuyor ki?
Neden M.United'ın teknik adamı Alex Ferguson gibi uzun süreli kalmıyor takımda, Alex Ferguson'da takımına ilk geldiğinde çok başarılı değildi tabikide başarı zamanla kazanılmaz mı? Çok ilginç gerçekten de yönetim teknik adama çok karışmamalı takımı çalıştıracak olan teknik adam olmalı yönetim değil...

F.Rijkaard'ın bu hareketi alkışlanacak tipten doğrusu, bu adamı gittikçe sevmeye başladım :)

İnşAllah, UEFA kupasını yine müzemizde görürüz ve umarım diğer Türk takımlarıda Avrupada başarılı olur..

suphi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden M.United'ın teknik adamı Alex Ferguson gibi uzun süreli kalmıyor takımda, Alex Ferguson'da takımına ilk geldiğinde çok başarılı değildi tabikide başarı zamanla kazanılmaz mı?

Manchester United'a geldiğinde başarılı değildi dediğiniz teknik direktör, İskoçya'da seneler süren Glasgow Rangers hegemonyasına Aberdeen ile son vermesi sonucu Manchester United'ın ilgisini çekmiştir.
Sir Alex Ferguson'un Aberdeen takımı ile hiçte yabana atılmayacak başarıları vardır.Bu sebeptendir ki Manchester'a geldiğinde başarılı değildi demek biraz abes kaçmaktadır.

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sezon başladıktan itibaren ilk 6 ay'ı atlatırsa 2-3 sene kalabilir ve Hollandalılar yapıları gereği gerçekleri söylemekten kaçınmazlar bu da yönetim için dezavantaj olur(bknz Pierre Van Hooijdonk=Takımını galip geldiği zamanda eleştiriyordu,Daumla arası iyi değildi)

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden çalıştığı isimler: Eto'o, Ronaldinho, Xavi, Iniesta vb. yıldızlar. Şimdi ise Sarbi :D

Ve bu adamdan 4-3-3 bekliyorsunuz. Puhahahha :D . gs 4-3-3 oynasın ligi -78 avarajla bitirir.

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şampiyonlar liginde değil Türkiye liginde oynayacak...

Keita-Baros-Kewell ileri 3'lüsü olacak bu da bu süperlig için fena değil..

M.Topal-Ayhan(Linderoth)-Arda orta 3'lüsü olacak bu da Türkiye mill takımın ortasahası gibi

Barcelonaya bakarak değerlendireme yaparsan,dünyanın başka hiçbir liginde başarılı olamaz..

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linderoth denen adamı sadece Playstation'da gördüm ben :D 3 yıldır burda 1 kere oynamadı ya.

@Scorpius

Forumdaki bazı galatasaraylılar gibi höhödöhödö diye cevap vermediğin için teşekkür ederim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yine Galatasaray'a sataşmalar başlamış. :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
kıskananlar çatlasın :D çekemeyenler çanak anten taksın :lol:

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaçıncı hafta bu derbi?

Yenilgi serisinin 11. yılında görüşelim... Tobol bile bu takıma şov yapıyorsa neyini kıskanacağız merak ettim

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Kaçıncı hafta bu derbi?

Yenilgi serisinin 11. yılında görüşelim... Tobol bile bu takıma şov yapıyorsa neyini kıskanacağız merak ettim

takım hazır değildi bikere ..
sen şimdi kendini tut
sataşma biyere , derbiden sonra gel ne yaparsan yap :P

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
takım hazır değildi bikere ..
sen şimdi kendini tut
sataşma biyere , derbiden sonra gel ne yaparsan yap :P
Yaşınız kaç sizin ya.

O zaman galatasaray iyi oynuyordu ve şampiyonluktan kopmuş modda değildi. Tam tersine Fenerbahçe hezimete uğramış durumdaydı yine de 4 yediniz. Cümlelerine bi bak ya...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
galatasaraylı değilim ama beşiktaşın anca küçük takımları yenebileceği ve bu sene o kadar şanslı olamayacağını hesaba katarsak galatasaray 5 atar :D

galatasaray bence kolay oturmıcak düzeni falan, ayrıca 5. hafta çok erken gerçi otursada farketmezde:D 5 atarlarsa 6 da yerler yani:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Millete sataşmadan yorumlarınızı yapın. Fanatikliğin lüzumu yok.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Yaşınız kaç sizin ya.

O zaman galatasaray iyi oynuyordu ve şampiyonluktan kopmuş modda değildi. Tam tersine Fenerbahçe hezimete uğramış durumdaydı yine de 4 yediniz. Cümlelerine bi bak ya...

sen kendi yaşını analiz et bence ;)
tobol bile şov yaptı demişin ya , onun için hazır değil demiştim..
germe istersen ortamı
oaly çıkmasın diye ortamı yumuşak tutalım diyoruz , lafları iyi anla :wink:

şimdi sataşmayı bırak derbiden sonra gel :wink:

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
103 maçta 17 gol atmış adam. Bence o çok bir şey yapamaz. 103 maçta Lugano bile 20-30 gol atıyo.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
103 maçta 17 gol atmış adam. Bence o çok bir şey yapamaz. 103 maçta Lugano bile 20-30 gol atıyo.

zaten ankaraya geldiğinde karşılayan kızlar vardı. onalr için gelmiştir o :P :D
lugano ayrı bişey zaten. guiza son haftalarda coşmasa luganonun ondan daha çok golü vardı :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Kaçıncı hafta bu derbi?

Alla Alla Tobol hazır olan 1.lig takımı ve geçen sene şampiyonluğu play-off ile kaçırmış bir takıma yedekle çıkarken siz hazır olmayan bankasya ligi takımı olan Boluspor'a aslarla çıkıyonuz :lol: daha sonra burda konuşuyonuz :lol: