Bir gün Galatasaray'da kazanır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Ali Şen'den Cimbomluları kızdıracak açıklama...

Ali Şen, Kanarya'nın Kadıköy'de ezici üstünlüğü olduğunu belirterek "Psikolojik olarak 1-0 önde başlayan Fenerbahçe kesin favori. Bir gün Galatasaray da kazanacak. Ancak şimdi değil" dedi.

Galatasaray ile yarın oynanacak derbi öncesinde Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen'in açıklamaları yine gündem yarattı. Kadıköy'deki zorlu derbinin kesin favorisinin tecrübesiyle F.Bahçe olduğuna dikkat çeken Ali Şen, "Bir gün gelecek Galatasaray da yenecek" diyerek ezeli rakiplerine gönderme yaptı.

G.SARAY, PSİKOLOJİYİ YENMELİ
F.Bahçe'nin ezici bir üstünlüğü bulunduğunu da belirten Ali Şen, "Elbette ki bu ilelebet böyle devam etmez. Ama G.Saray'ın yenebilmesi için, rakibin 1- 0'lık psikolojik üstünlüğünü yok sayacak rahatlık içinde olması lazım. Bunu da takımda birilerinin sağlaması gerek" dedi.

MALDONADO'YU HİÇ TANIMIYORUM
Fenerbahçe'nin yeni transferi Maldonado ile ilgili görüşlerini de açıklayan Ali Şen, "Ben kendisini tanımıyorum. Ama Alex çıktı (Maldonado gibi futbolcu yok) dedi. Kaptan bu sözü söylemekle iyi yapmadı. Bunu o değil, başkan söyleyecekti. Yani transferi yapan kişi" diye konuştu.

Kaynak

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ali Şen başkan Fenerbahçe şampiyon.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ali şen nerelerde kaç zamandır :D