Bir gecede 1689 şikâyet alan dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mutesem_yuzyili_da_kurtlar_vadisini_de_solladi13602205190_h986824.jpg

Okul dizilerine tepki yağıyor. Bir hafta önce yayına başlayan "Bizim Okul" dizisine, yayınlandığı gün bin 689 şikâyet geldi.

RTÜK'e 2-4 Şubat tarihlerinde 2 bin 13 şikâyet ulaştı.

Habertürk'teki haber göre; Zeki Alasya ve Cem Davran gibi ünlü isimlerin yer aldığı "Bizim Okul" dizisinin yayınlandığı gün bin 689 adet, yani o günkü şikâyetlerin yüzde 94'ü oranında şikâyet geldi.

Dizinin seyirciyi rahatsız etme nedenleri arasında ilk sırada "kişilik haklarını ihlal ve iftira ile hakaret", ikinci sırada "çocuk ve gençlerin olumsuz etkilenmesi", üçüncü sırada ise"eğitime aykırı, zararlı yayın" yer aldı. Bir gecede "Dizi yayından kaldırılsın" diyenlerin sayısı ise 858. Pis Yedili dizisine de 2 gün içinde 37 şikâyet geldi.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ben daha yayına başlamadan önce gösterilen reklamlarında notumu vermiştim eski bir milyon.

Bunlar seyircileri ne sanıyorlar acaba. Üşenmeyip de böyle bir dizi çekmişler. Bekliyorlar ki seyredilsin.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Atv'den böyle bir dizi beklemezdim açıkçası.

Akasya durağı 2 desek yeridir.
Kadroda aynı eleştirilerde aynı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İzlediğim tek dizi var, diğerlerine bakmam bile zaten. Yayından kaldırmaları sorun değil.
Reklamından gördüğüm kadarı ile akasya durağı kadrosunun çoğu bu diziye taşınmış.(Kalite belli)

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnsanlarımız nelerle uğraşıyor :) Kafamda canlandırabiliyorum o insanları :)