Bir Garip Şarj Sorunu

teamscriptim

Asistan
Reaksiyon puanı
72
LG marka telefonum 2.5-3 ay gibi bir süredir kapalıydı. Bugün açmayı denedim açılmadı ve şarja taktım birkaç dakikadır şarj alıyor da görünmüyor. İlk defa karşılaştım. Bi fikri olan var mı? Teşekkürler şimdiden.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
LG marka telefonum 2.5-3 ay gibi bir süredir kapalıydı. Bugün açmayı denedim açılmadı ve şarja taktım birkaç dakikadır şarj alıyor da görünmüyor. İlk defa karşılaştım. Bi fikri olan var mı? Teşekkürler şimdiden.
Garip bir durum. Ama benim bir telefonum vardı arada şarj etmiyordu bataryayı taktitığın yerin orda yukarıda teller var batarya ile telefonun bağlandıgı yer orayayı bıçakla falan oyna biraz karıştır :D Sonra açılıyordu benım telefon sende bir dene. Olmadı garantiye verirsin varsa yada telefoncuya götür bir baktır

FlameWinder

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Telefon ne kadar eski? Nemli bir ortamda mı saklandı? Bataryası çıkabilen bir model mi? Bunları paylaşırsanız bir iki fikrimiz olabilir.

Birde eğer oksitlenme görünmüyorsa bıçakla falan kurcalamayın :D

teamscriptim

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Telefon ne kadar eski? Nemli bir ortamda mı saklandı? Bataryası çıkabilen bir model mi? Bunları paylaşırsanız bir iki fikrimiz olabilir.

Birde eğer oksitlenme görünmüyorsa bıçakla falan kurcalamayın :D
Sanırım telefon 1 senedir bende. Kargo ile abime gönderdim kullanması için. O da hiç açmamış. Ta ki ben 2 ay sonra gelip açana dek. Sonrasında bu dediğim olay yaşandı ve sonra ise...

Sonra telefoncuya götürdüm LG L70+ telefonumu. Şarj soketinde sorun yok. Bataryayı şokladı ama nafile. En son PC ile yazılım kontrolü yapmayı denemişler ama onda da PC telefonu görmemiş. Durum böyle dostlar :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
uzunca süre kapalı kalmış yeni batarya ile aöılır açılmazsa ölmüş.