Bir Garip Problem.!!

diyalektik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar
Geçenlerde windows 7 yüklü bir harddiskim güme gitti. tabi içindeki veriler vs. herşey uçtu. neyse sağlık olsun olan oldu derken halbuki herşey bundan sonra başladı.. Daha önceden üzerinde Win7 x64 yüklü sistemde rahatça bilgisayarıma CD (DVD değil) kopyalarken yeni hdd ile birlikte kurduğum Win7 x86 sistem de 512Kb/sn ile başlayarak en fazla 800kb/sn lere çıkan bir kopyalama hızı ile delirmeye başladım. Şimdi herkes yeni hdd den ve ya sistemden olduğunu düşünebilir. Durun!. ne oldu ise bundan sonra oldu ve makinanın üzerindeki bütün parçaları evet istisnasız bütün parçaları değiştirdim ve sonuç hüsran. Artık dayanamadım ve gittim ve yeni bir bilgisaayar aldım, evet yanlış duymadınız yeni bir bilgisayar. Sistemi kurdum ve ilk denediğim şey cd kopyalama hızı ve sonuç pat yine aynı? :angry: .. Tabi bu arada denediğim OS lar Windows 7 x86 vs x64 vs SP1 x86 vs SP1 x64 . denenen sistemlerin tamamı oynanmamış msdn sürümleri ve başka kurduğum makinalarda bu tip bir problemle karşılaşmadım. ve en son olarak eski bilgisayarımda ve yeni aldığım bilgisayarımda windows xp ile denedim ve sistemler gayet rahat bir biçimde çalışıyor. CD yi bilgisayara kopyalama hızıda gayet iyi..Şimdi sistem konf.ında vercem biraz fikir sahibi olmanız adına...

1.Sistem
C2D 2.53 E7200
4GB DDR2 800MHZ
1GB VGA
VS..

2.SISTEM
İ5 2 BİLMEM KAÇ
6GB DDR3
1GB VGA
VS.

Şimdi acaba neden windows 7 de böyle bir problem yaşıyorum ben... any idea??

diyalektik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buna çözüm bulacak bi hayır sahibi:bored:

diyalektik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teracopy ile olacak iş deil. sanırım bu konuda yardım edebilecek kimse yok! :(