Bir fotoğrafa 30 işlem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fiko16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir fotoğrafa 30 işlem nasil yapariz bi bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
30 işlem?
30 işlem diye bir şey mi var, yoksa fotoğrafa 30 farklı özelleştirme mi yapabilip yapamayacağını soruyorsun?

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok hocam bir fotoğrafa photoshopta 30 işlem ne yapilabilir onu soruyorum

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
yok hocam bir fotoğrafa photoshopta 30 işlem ne yapilabilir onu soruyorum

Fotoğrafı açarsın sırasıyla alttaki işlemleri yaparsın al sana 30 işlem yanlışlık olabilir kafadan yazıyorum.

Crop - Fotoğrafı kırpma işlemi
Brightness Contrast - Renk sıcaklığı ve parlaklığı
Levels - Siyah ve Beyaz renklerin doygunluğu
Curves
Hue-Saturation
İmage Size
Guasian Blur
Motion Blur
Shape Blur
Noise
Lens Flare
Lighting Efects
Liquify
Diffirent Clouds
Mosaic Tiles
Dodge Tool
Smudge Tool
Brush Tool
Text Tool
Wind
Buradan sonrada Filter Gallery i aç 10 tane efekti ayrı ayrı uygula 30 işlemi tamamlamış olursun. Ayrıca neden böyle bir soru sordun anlamadım. Yapacağın işe göre değişir. Bir iş vardır 4 işlem sürer bir iş vardır 4000 işlem.Bu çalışmanın kapasitesine göre değişir.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
keşke videolu olsaydı 30 tane işlemin
arkadaşlar bir fotoğrafa 30 işlem nasil yapariz bi bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim

Bence şu anda ne istedigini tam olarak bilmiyosunuz belki anlamadıgından yada biz anlayamıyoruz.

30 İşlemden kastın nedir önce bunu bi netleştirelim. Efekt ? Yazı ?

Şuanda ps de resmi açıp ctrl+u yaparsan 2. sıradaki değeri 1 artırıp tekrar aynı işlemi 30 kere yaparsan 30 işlem olmuş olur tabi mantıken istedigin bu değildir diye düşünüyorum :) Merak ettim açıkcası birinden böyle bişeymi duydun nerden cıktı 30 işlem niye 30 işlem

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bence şu anda ne istedigini tam olarak bilmiyosunuz belki anlamadıgından yada biz anlayamıyoruz.

30 İşlemden kastın nedir önce bunu bi netleştirelim. Efekt ? Yazı ?

Şuanda ps de resmi açıp ctrl+u yaparsan 2. sıradaki değeri 1 artırıp tekrar aynı işlemi 30 kere yaparsan 30 işlem olmuş olur tabi mantıken istedigin bu değildir diye düşünüyorum :) Merak ettim açıkcası birinden böyle bişeymi duydun nerden cıktı 30 işlem niye 30 işlem

fazla şakacısın :D ne demek istediğim belli mesela ;

1- bir resımde göz rengini değiştirmek
2- kucuk beneklerı gidermek
3-kontrast ayarını değiştirmek
4- magic tool u seçerek ctrl ınverness ı seçimi tersine çevirip gausıon blurr efekti verip arka planı ön plana göre bunaltmak

5- kaş inceltmek
bunun gibi 1 resımde resmı bozmadan aynı efektlerle birliktelik sağlamak anladınm ı

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
fazla şakacısın :D ne demek istediğim belli mesela ;

1- bir resımde göz rengini değiştirmek
2- kucuk beneklerı gidermek
3-kontrast ayarını değiştirmek
4- magic tool u seçerek ctrl ınverness ı seçimi tersine çevirip gausıon blurr efekti verip arka planı ön plana göre bunaltmak

5- kaş inceltmek
bunun gibi 1 resımde resmı bozmadan aynı efektlerle birliktelik sağlamak anladınm ı

:)) Anladım kısaca normal bi fotoyu daha güzel canlı hale getirmek için neler yapılabilir konu bu yani de 30 işlem yapılıcak foto vardır 5 işlem yapılınca şekil alıcak foto vardır. Senin saydıkların haricinde benim çok sık kullandıgım Dodge Tool klavye kısa yolu O resmi temizliyor resmen renkleri açıyor. İz çıkmaması için sağ tıktan Diameterini büyütebilirsin zaten arka planı fluya düşürünce resim ortaya cıkıyor. Kaşıyla gözüyle oynamak sana kalmış aslında toplayabiliriz burda nasıl yapılır videolarını alıp :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Manipule resimler
page_manipule-edildiginizi-nasil-anlarsiniz_453504379.jpg

böyle resimler yada normal resimler tonlama yaparsın kesersin biçersin silersin kontrast veririsin zor bi manipule yapınca 30 işlem degil 30 katman bile kullanırsın image menusunu full kullandıgım calısmalar hatırlarım.