Bir erkeği çıldırtmanın yolları

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Bir erkeği çıldırtmanın yolları! Sizi çok sinir ediyor ve intikam mı almak istiyorsunuz? Ayrılmak istiyor söyleyemiyor musunuz? Tavsiyelerimizle onu sinirden çılgına çevirebilirsiniz!
Bu hareketlere erkekler gerçekten çok gıcık oluyor! Bunları yaparsanız, sizden, arkasından aslan kovalıyormuşçasına koşarak kaçacağına emin olabilirsiniz Tabii tam tersine bunların içinden yaptıklarınız varsa, farkına varıp kendinizi düzelterek onun kalbini de kazanabilirsiniz

Dikkat! uygulaması tehlikeli olabilir, bizden söylemesi

1 İlk önce aşkınızı ilan edin; onu da kendinize aşık edin; sonra bir yanlışlık olduğunu söyleyip geri çekilin

2 İlk önce, "ömrümün sonuna dek seninim" deyip kendinize bağlayın Daha sonra "Aşk, sürdüğü müddetçe ebedidir" deyin Bu, onu cin çarpmışa çevirecektir

3 Gabriel Garcia Marquez'in Kolera Zamanı Aşk'ını okumasını coşkuyla salık verin ve romandaki kahramanın 51 yıl aşkını beklemesi gibi bir davranış sergilemesini ondan da umduğunuzu ima edin

4 Kontrolün kimde olduğunu göstermek için, onun telefonlarına ve e-posta mesajlarına (verecekseniz bile) hep geç cevap verin

5 Telefon ettiğinizde de, kendinizi odadaki kişiyle konuşmayı kesmek zorunda hissetmeyin Bırakın, telefondaki erkek arkadaşınız beklesin ve konuşmanızın yalnızca sizin tarafını dinlemek zorunda kalsın

6 'Yanlışlıkla' özel notlarını okuyun, sonra hesap sorun

7 Eski erkek arkadaşınıza iletmeniz gereken bir mesajı yanlışlıkla onun telesekreterine bırakın

8 Evini ziyaret ettiğinizde telefon çalarsa, suçlar bir biçimde "Hmm, bu da kim olabilir?" diye dudak bükün

9 Randevulara 15 dakika geç gitmeyi adet haline getirin Bir gün, haklı sebepten de olsa geç kaldığında küplere binin

10 Hatta randevulara hiç gitmeyin Sözlerinizin hiç birini tutmayın

11 Sizi kentin en pahalı restoranlarından birine götürmesini sağlayın; yemek gelince de yüksek sesle porsiyonların küçüklüğünden yakının Ya da kıtlıktan çıkmış gibi yiyin

12 Evinizin en göze çarpan köşesine eski erkek arkadaşınızın çerçeveli resmini asın

13 Yatak yapmayı, ütülemeyi, yemek pişirmeyi, temizlik yapmayı bilmemezlikten gelin

14 İlk öpüştüğünüzde dilinizi boğazına kadar sokun

15 İzinizi bırakın: boynunun görülebilecek bir yerini ısırın

---------- saat 14:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:14 eklenmişti ----------

Devamı sonra....

---------- saat 14:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:16 eklenmişti ----------

Devamı sonra....

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bunları uygulayacak kızlar evde kalır demedi deme ibraham :)

Şahsen beni bu tür şeylerle çıldırtmasına gerek yok ağzına bir sakız alması bile beni çıldırtmak için yeterlidir cakgıdı cakgıdı:D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
biraz daha cevap gelsin devamını da yazacağım onlar belki kaçırır ne diyeyim daha

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Aman Allah'ım Erkek bilip Bayan çıkan üyelerdenmiş:ohmy::ohmy::blink::blink:

yoksa erkek miisn ben mi yanlış anladım :blink:

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Adamsa adamsa kadınsa kadın size ne? Nedir bu abazalık? Arkadaşın kendisini tanıttığı konuya bakın birde :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Adamsa adamsa kadınsa kadın size ne? Nedir bu abazalık? Arkadaşın kendisini tanıttığı konuya bakın birde :)
ben bişi demiyorum ki :D
abazalık yaptığım bi durumda yok
arkadaşın kendisini tanıttığı konuya bakmıştımda ordaki muhabbetler pek sarmadı beni :D:D
sadece bu forumda baya bi şaşırdım :D
erkekse sorun yok ama bayansa bu kaçıncı oluyo bilmiyorum :D erkek sandıklarım teker teker bayan çıkıyo :D:D

neyse tartışma haline gelmesin konu :D açıklamak zorunda değil zaten cinsiyetini ya da başka bişeyini :D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben zaten seni kastetmiyorum dostum neyse ne, kimse kim. Abartılı ilgi gösterip insanların bi taraflarını kaldırmayın bu benim şahsi görüşüm.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Bu kadar tartışmaya gerek yok bence herkes yerini bilsin

---------- saat 16:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:30 eklenmişti ----------

16 O evinden bir başka yere taşınırken, münasip bir biçimde tatile çıkın

17 Bir başka erkek arkadaşınız olduğunu söylemeyi unutuvermiş olun

18 Onu iş yerinde ziyarete gittiğinizde, amiri ya da daha iyisi memuru ile kesişin

19 Arkadaşlarının yanında küçük düşürün

20 Annesini eleştirin Ebeveynini ziyerete gittiğinizde, onun hiç sevmediği elbisenizi bilhassa giyin En yakın akrabalarının, kardeşinin falan adını unutun

21 Sözüm ona size hediye aldığı ütü, ekmek kızartma makinesi, mikser gibi ev eşyalarını yılbaşında annesine hediye edin

22 En sevdiği dostunu sürekli eleştirin

23 Vereceği partiden önce en ilgisiz konuda kavga çıkarın ve bütün gece suratınızı asın

24 Gideceğiniz partide kravat takma mecburiyeti olduğunu söylemeyin

25 O arabayı sürerken sürekli karışın; arabanın orasına burasına tutunun; frene basıyormuş gibi yapın

26 Siz arabayı kullanırken, kaybolsanız bile durup yön sormayı reddedin

27 Film seyrederken elini tutmayın

28 Esprilerine gülmeyin

29 Michelle Pfeiffer`ı beğendiğinde hakarete uğramış gibi bozulun; Daniel Day-Lewis'i seyrederken kendinizden geçin, alkışlayın

30 Eski kız arkadaşlarıyla dalga geçin

31 Aşka hazırlık safhasında, anatomisinin aşağı kısımlarında rastgele bir şeyi tutun ve "Bu mu?!" diye sorun

32 Sevişirken onun adı hariç, kendinizinki dahil herhangi bir ad haykırın

34 Uyumak istediğinde, okumasanız da gece lambasını açık tutun

35 Uyurken kol ve bacaklarınızla ahtapot gibi ona sarılın ki sabaha kadar bütün vücudu uyuşmuş olsun

---------- saat 16:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:32 eklenmişti ----------

36 Çalar saatin sizin tarafınızda olmasında İsrar edin ama çaldığında, erişemeyeceğini bilerek, uyumayı sürdürün

37 Her gece, o, yatağa girmenizi beklerken cilt bakımınızı son kerte yavaş yapın; çantanızı baştan düzeltin; bozuk paraları etajerin üzerine büyük bir itina ile yavaş yavaş dizin Sonra, yosunlu maskeyle yatın

38 İlişkinizi, gelecek kuşaklar için görüntüleyin; daha doğal oluyor diye hazırlıksızken fotoğrafını çekin

39 Arkadaşlarınızla saatlerce telefonda konuşun; sonra o sizinle konuşmak istediğinde yorgun olduğunuzu, TV seyretmek istediğinizi söyleyin

40 TV seyrederken, uzaktan kumanda ile kanalları durmaksızın değiştirerek kıvançla el maharetinizi gösterin

41 Tam gazetesini, dergisini ya da kitabını okumak istediğinde TV'yi açıp sadece hanımlara hitap eden bir programı seyredin

42 Ne okuduğunu görmek için elinden kitabı alın ve sayfayı kaybedin

43 O tam gazete okuyacakken, ayağınızı kucağına uzatın ve ovmasını söyleyin

44 TV'de heyecanla maç seyrederken odaya girip kanalı değiştirin; "Bu belgeseli kaçıramazsın" deyin

45 "Meyve yemek ister misin?" diye sorun ve onun kalkıp getirmesini bekleyin

46 O dışarı yemek almaya giderken aç olmadığınızı söyleyin Sonra o yerken ağzınızın suları aksın; başınızı yana eğip, size de vermek zorunda kalıncaya kadar sessizce onu seyredin

47 Sürekli ovulmak isteyin ama onu ovmak için hiç oralı olmayın

48 O ilk önce ovarsa sizin de onu ovacağınıza söz verin; sonra uyuyakalın

49 Evlilik lafı edildiğinde yüzünüz kireç gibi bembeyaz olsun

50 Ne konuştuğunun farkında olmadığını söyleyin

---------- saat 16:35 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:33 eklenmişti ----------

51 Konuşurken dinlemeyin
52 Telefonda konuşurken esneyin ve o sırada uzandığınızdan rehavet çöktüğünü bahane edin
53 Gününün nasıl geçtiğini sorun; sözünü kesin ve kendi gününüzü anlatın
54 Gününün nasıl geçtiğini sorun; sonra öbür odaya geçin
55 Gününün nasıl geçtiğini sormayın
56 Arkadaşlara bir olayı tatlı tatlı anlatırken ortasında sözünü kesin ve siz bitirin
57 Onun her gün biteviye yaptığı olağan bir işi siz yaptığınızda iltifat bekleyin
58 Sizi sevdiğinizi söylediğinde boş gözlerle bakın
59 Her fırsatta, "Ben demedim mi?" deyin
60 Suratınızı asın; "Neyin var canım benim?" diye sorduğunda, "Hiç!" deyin
61 Canınızın bir şeye sıkıldığını bildiğini bildiğinizi bildiğinde bile hala "Hiç!" deyin
62 Nihayet, "Neyin var canım benim?" demekten vaz geçtiğinde kırılın ve artık duygularınıza eskisi kadar önem vermediği için serzenişte bulunun
63 Çok büyük bir kavgadan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranın ve yapmakta olduğunuz video kliple ilgili alakasız bir soruyu sakince sorun
64 Cumartesi günü hasta yatağında yatarken, arkadaşlarınızı davet edin ve iskambil oynayın
65 Kilo aldığında, yerçekimsel özürlü olduğunu bilhassa belirtin
66 Kilo vermek istediğinde, eski erkek arkadaşınızın egzersiz programını ya da gıda rejimini tavsiye edin
67 Ona, kendi görsel zevkiniz için, en sevdiğiniz erkek artistin egzersiz videosunu alın
68 Yeni saç traşı olduğunda aldırmayın, farkına varmayın
69 Yeni aldığı elbisenin yakışıp yakışmadığını sorduğunda, gözünüzü TV`den ayırmadan yakıştığını söyleyin Daha sonra baktığınızda, "A, bunu mu giyiyordun?" diye sorun

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bir kızın bu kadar uğraşmasına gerek yok , doğaları gereği her türlü çılgına çeviriyorlar...

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Eğer erkek çıkarsa xerox3435 üzülecektir...:tt2:

Ya ne kadar taktınız of:cursing:

---------- saat 17:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:12 eklenmişti ----------

Biraz mantıklı düşünseler anlarlar aslında bir erkek neden böyle bir konu açsın???

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bunları yapan kadın dayak yemeyide göze almalı diye düşünüyorum ki, erkek bu kadar dayanamaz ya def eder ya zopa atar :)

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
artık bunların daha da delı yontemlerı var ...

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
7'ye kadar okudum sonra dayanamadım çıldırdım :D
iyi anlamda değil ama
evde denemeyin
gereksiz aksiyon yapmayın :D