Bir Eklenti Arıyorum - Google Chrome

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar, bir web sayfasındaki resimleri seçeceğim, o otomatik olarak indirecek bir eklenti arıyorum. Tek tek sağ tıklayıp kaydetmek zor geliyor. Var mıdır bir yolu?:)

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Firefox için DownThemAll! eklentisi işini görecektir. Sayfadayken sağ tıkla DownThemAll! de sonra Filtresinden indirmek istediğin türü seç, toplu olarak sayfada indirilebilir içerikte dosyayı, resmi video yu listeleyecektir; bu şekilde indirebilirsin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
idman kullanarak yapsana adamım; sağ tıkla sayfaya bütün linkleri indir de bütün içerikler çıkacak ordan png, jpeg vs resim formatlarını seç hepsini birden indir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
idman kullanarak yapsana adamım; sağ tıkla sayfaya bütün linkleri indir de bütün içerikler çıkacak ordan png, jpeg vs resim formatlarını seç hepsini birden indir.

Çok mantıklı :D. Hemen deneyeyim.

---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:15 ----------

Chrome sağ tıkda idman yok? :( :D

N4O1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Al sana Firefox'a dönmek için bir neden :thumbup1:

En iyisi Chrome
el-bombası.jpg

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yüz kere binkere Chrome kullansan da yine gel.
Firefox gönüllerin tarayıcısıdır, Google'ın değil... :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Tarayıcı tartışması yapmasak? :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Al sana sağ tık idman geçin firefox muabetlerini herşey chrome'da var. Ayrıca idman chrome da canavar gibi çalışıyor canınızı sıkmayın, firefox ta da sağ tık için eklenti gerekiyor ama o eklentiyi idmanı yapan firma chrome için yapmıyor varsın yapmasın daha iyisi var...

https://chrome.google.com/webstore/detail/mfjkgbjaikamkkojmakjclmkianficch

ayrıca crtl+s yaparsan bütün sayfayı içindekilerle indirirsin idmana bile gerek yok...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yinede bir gün firefoxa geri dönmen umuduyla bekleyip aramıza kabul edecez senide ;)
Neyse "Orbit" kullan chrome de çalışıyormuş.

Orbitle işim olmaz. Ben Firefox'a düşman değilim ki. Eskiden çok kullandım, hatta şuan bile sistemimde yüklüdür. Çözüm bulamazsak, bu işimi FF ile hallederim :D..

Maxthon da güzel aslında

Gıcık mısınız siz :D:D

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allah'ım ya ne günlere kaldık, Firefox'çu biri Chromcuya yardım ediyor hem de eklenti konusunda:D
Ne yaparsın biz firefox'çular böyleyiz. Eskiden bizden olana hatasını anlayıp geri döner umuduyla yinede sahip çıkıp destek oluyoruz. :)

N4O1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orbitle işim olmaz. Ben Firefox'a düşman değilim ki. Eskiden çok kullandım, hatta şuan bile sistemimde yüklüdür. Çözüm bulamazsak, bu işimi FF ile hallederim :D..

Gıcık mısınız siz :D:D

:D FF IE Chrome Maxthon Opera hepsi yüklü ama Chrome ve Maxthon gibisi yok be :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
üstteki eklenti her siteden indirmez. eklentiyi ekledim unutmuşum.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Aykut eklentiyi önce ekledin sonra silip tekrar ekledin. Hayırdır güvenemedin mi ? :D
Gözümden kaçmadı sanma...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
güvenemiyeceğim nedir? tarayıcıdan bahsediyosan chrome'un firefox karşısında eziliecek tek yanı yok ne eklenti olarak ne başka yönden kendine güvenmiyorsun diyorsan linki silmedim sağ tık eklentisi çok var yanlış eklenti verdiğimi sandım sildim meğersem doğruymuş geri ekledim. öküz altında buzağı aramak bu olsa gerek keşke gözünüzden kaçmayanlar sadece bunlar olmasa, bazen önemli şeylerde gözünüzden kaçmasa...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
7/24 hizmetimiz yok maalesef, yetkilerimizde bölümümüzle sınırlı. Bunu bildiğini ama ara sıra unuttuğunu varsayıyorum.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ha gayret biraz daha zorlarsan 3. eklentiyi de bulacaksın. :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tabiki unutmuyorum ama arasıra saçma sapan şeylere dikkat ettiğinizin yarısı kadar modluk yapmanızı temenni ediyorum. Böyle basit ve konu içeriğiyle alakasız cevaplar verme meraklısı değilim ama gerçekten şu yazdığın mesaja nasıl cevap verilir bilmiyorum, çoğu zaman düşünmeden yazıyoruz...

Aykut eklentiyi önce ekledin sonra silip tekrar ekledin. Hayırdır güvenemedin mi ?
Gözümden kaçmadı sanma...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar, lütfen tartışmayın. Çok sağol Aykut abi. Ama eklentiyi buldum :)

Eklenti budur. [MENTION=72181]DarKeN[/MENTION] Teşekkürler :flowers:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tartışma yok kardeşim çocukmuyuz iki yetişkin insanız yetişkin insan gibi konuşuyoruz, bırakın bu kadar korkmayın insanlar konuşsun, tartışsın anlaşsın. Rencide edici birşey söyledimde benimmi haberim yok? tek söylediğim insanların her chrome konusunda, her pes konusunda gereksiz cümle israf etmesi. Al sana Firefoxa geçmek için sebepmiş e al verdik el eklentiyi, ama bu seferde niye silimişim. ha ödüm koptu hemen sildim linki ya sabır...

iyi forumlar...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Tamam aykut hemen sinirlenme sen de, insanlar bu zaafını kullanmasınlar... ;)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Güzel kardeşim sinirlenmiyorum neden sinirleniyim. Ben insanlara cümle kurarken dikkat ediyorum; gerçek hayatta tartışma çıkar yada yanlış anlar diye insanın yüzüne şak diye söyleyemiyeceğim şeyleri burda da söylememeye dikkat ediyorum. Ama görüyorum forumda kimse öyle değil, hep bi karşıdakini cahil yerine koymalar, gereksiz tartışma içine dahil etme çabaları... Ama zaaf kullanma konusunda haklısın ama onada yapacak birşey yok kullanan kullanır en fazla olup olacak forumdan atılırım o da benim hayatımda deprem etkisi yapmaz açıkçası. nys derdimi anlatabildim umarım, yeri burası değil farkındayım ama gelişen olaylar bu konuya patladı kısmet:) iyi forumlar.