- Reaksiyon puanı
- 2,135
Arkadaşlar, bir web sayfasındaki resimleri seçeceğim, o otomatik olarak indirecek bir eklenti arıyorum. Tek tek sağ tıklayıp kaydetmek zor geliyor. Var mıdır bir yolu?

idman kullanarak yapsana adamım; sağ tıkla sayfaya bütün linkleri indir de bütün içerikler çıkacak ordan png, jpeg vs resim formatlarını seç hepsini birden indir.
Al sana Firefox'a dönmek için bir neden :thumbup1:Chrome sağ tıkda idman yok?![]()
![]()
Al sana Firefox'a dönmek için bir neden :thumbup1:
Yinede bir gün firefoxa geri dönmen umuduyla bekleyip aramıza kabul edecez senideTarayıcı tartışması yapmasak?![]()
Yinede bir gün firefoxa geri dönmen umuduyla bekleyip aramıza kabul edecez senide
Neyse "Orbit" kullan chrome de çalışıyormuş.
Maxthon da güzel aslında
Ne yaparsın biz firefox'çular böyleyiz. Eskiden bizden olana hatasını anlayıp geri döner umuduyla yinede sahip çıkıp destek oluyoruz.Allah'ım ya ne günlere kaldık, Firefox'çu biri Chromcuya yardım ediyor hem de eklenti konusunda![]()
Orbitle işim olmaz. Ben Firefox'a düşman değilim ki. Eskiden çok kullandım, hatta şuan bile sistemimde yüklüdür. Çözüm bulamazsak, bu işimi FF ile hallederim..
Gıcık mısınız siz![]()
Aykut eklentiyi önce ekledin sonra silip tekrar ekledin. Hayırdır güvenemedin mi ?
Gözümden kaçmadı sanma...
ayrıca crtl+s yaparsan bütün sayfayı içindekilerle indirirsin idmana bile gerek yok...