Haber Bir deve sidiği benzeri vakası: Genç kadını cin çıkartma seansında öldürdüler

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,897

Yok arkadaş İslam dini mensupları cidden adam olmaz, İslam ihtilali lazım kökten değişim ama yobazlığa karşı değişim olmalı yıl olmuş 2022 hala bu olaylar yaşanıyor ortaçağ yobaz avrupasını yaşıyoruz hala
Saçmalama, boş konuşma. Yobazlığa karşı değişim isterken İslam dinine laf atmanın mantığı ne? Bir kaç dinini tam öğrenememiş dolandırıcı cahil yüzünden genelleme yapamazsın. İslam'a mensup değilsen, saygı duymak zorundasın. Senin mensup olduğun dini / desteklediğin teoriyi merak ettim açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden bir müddet daha böyle haber çıkarsa, Hristiyanlığa geçecem, İslama inanıyorum Peygamber vs herşey ama mensubu olmam İslamın.

Utanç verici
Sen dinini öğrenememişsin bence.

Reaksiyon puanı
4,725
Saçmalama, boş konuşma. Yobazlığa karşı değişim isterken İslam dinine laf atmanın mantığı ne? Bir kaç dinini tam öğrenememiş dolandırıcı cahil yüzünden genelleme yapamazsın. İslam'a mensup değilsen, saygı duymak zorundasın. Senin mensup olduğun dini / desteklediğin teoriyi merak ettim açıkçası.

Müslümanım elhamdülillah, desteklediğim teoriyi anlayamazsın boşa yazmak istemiyorum, uzatmadan yazayım.

Yönetim sistemine bak dindarım diyenlere bak şükrettirenlerin hayatına bak şükredenlere bak, Türkiyede ki mevcut sistemin tam tersini isteyen bir Müslümanım.

Bunu istediğim için sizlere göre Müslüman değilim, kimin Müslüman olduğunu Allah senden benden iyi biliyor.

İyi forumlar

Sen dinini öğrenememişsin bence.

Dinimi ülkedeki şahit olduklarımdan öğrensem lut veya semud yada ad torunu olurdum herhalde :)

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,029
''Ben eşimin sırtına, baldır kısmına oklava ile 100 sefer hafif hafif ancak hissedilebilecek bir şekilde dua okuyarak vurdum. Eşimin ailesi ve benim ailem de odada bulunuyordu. Bu esnada ‘Cin çık cin çık’ diye hep beraber söyledik.''

Şu ortamda olsaydım herhalde kahkaha atmaktan ben de ölürdüm. Bugün de birilerinin yerine utandık. İnanıyorum ki kendi isteğiyle gitti hocaya, zaten bunu bildiğimden üzülmeyi de bıraktım.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,897
Müslümanım elhamdülillah, desteklediğim teoriyi anlayamazsın boşa yazmak istemiyorum, uzatmadan yazayım.

Yönetim sistemine bak dindarım diyenlere bak şükrettirenlerin hayatına bak şükredenlere bak, Türkiyede ki mevcut sistemin tam tersini isteyen bir Müslümanım.

Bunu istediğim için sizlere göre Müslüman değilim, kimin Müslüman olduğunu Allah senden benden iyi biliyor.

İyi forumlar

Dinimi ülkedeki şahit olduklarımdan öğrensem lut veya semud yada ad torunu olurdum herhalde :)
"Böyle devam ederse Hristiyanlığı geçecem" demek sence doğru müslümanlığa yakışan bir şey mi? Tamamen insanların hatalarını dine yüklemek.

İslâmiyet dininde cinci hoca vs. yok. Böyle cahillerden dolayı, İslamiyet'e mensup olmam demek doğru değil. Seni düşünüyorum ben de .