Constantin87
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,969
Aradığım yorumZaytung'a iş kalmıyor ülkede artık.
Aradığım yorumZaytung'a iş kalmıyor ülkede artık.
Saçmalama, boş konuşma. Yobazlığa karşı değişim isterken İslam dinine laf atmanın mantığı ne? Bir kaç dinini tam öğrenememiş dolandırıcı cahil yüzünden genelleme yapamazsın. İslam'a mensup değilsen, saygı duymak zorundasın. Senin mensup olduğun dini / desteklediğin teoriyi merak ettim açıkçası.![]()
Ankara'da akılalmaz olay: Genç kadını cin çıkartma seansında öldürdüler
Ankara'nın Keçiören ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle sözde hocanın yönlendirmesi ile cin çıkartma seansı uygulanarak eşi Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklava ile vurulup, hacamat yapılan Özge Nur Tekin, hayatını kaybetti.www.sozcu.com.tr
Yok arkadaş İslam dini mensupları cidden adam olmaz, İslam ihtilali lazım kökten değişim ama yobazlığa karşı değişim olmalı yıl olmuş 2022 hala bu olaylar yaşanıyor ortaçağ yobaz avrupasını yaşıyoruz hala
Sen dinini öğrenememişsin bence.Cidden bir müddet daha böyle haber çıkarsa, Hristiyanlığa geçecem, İslama inanıyorum Peygamber vs herşey ama mensubu olmam İslamın.
Utanç verici
Saçmalama, boş konuşma. Yobazlığa karşı değişim isterken İslam dinine laf atmanın mantığı ne? Bir kaç dinini tam öğrenememiş dolandırıcı cahil yüzünden genelleme yapamazsın. İslam'a mensup değilsen, saygı duymak zorundasın. Senin mensup olduğun dini / desteklediğin teoriyi merak ettim açıkçası.
Saçmalama, boş konuşma. Yobazlığa karşı değişim isterken İslam dinine laf atmanın mantığı ne? Bir kaç dinini tam öğrenememiş dolandırıcı cahil yüzünden genelleme yapamazsın. İslam'a mensup değilsen, saygı duymak zorundasın. Senin mensup olduğun dini / desteklediğin teoriyi merak ettim açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen dinini öğrenememişsin bence.
"Böyle devam ederse Hristiyanlığı geçecem" demek sence doğru müslümanlığa yakışan bir şey mi? Tamamen insanların hatalarını dine yüklemek.Müslümanım elhamdülillah, desteklediğim teoriyi anlayamazsın boşa yazmak istemiyorum, uzatmadan yazayım.
Yönetim sistemine bak dindarım diyenlere bak şükrettirenlerin hayatına bak şükredenlere bak, Türkiyede ki mevcut sistemin tam tersini isteyen bir Müslümanım.
Bunu istediğim için sizlere göre Müslüman değilim, kimin Müslüman olduğunu Allah senden benden iyi biliyor.
İyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dinimi ülkedeki şahit olduklarımdan öğrensem lut veya semud yada ad torunu olurdum herhalde![]()
Bu konuda haklısın ama üzülüyorum sinirleniyorum, öyle birşey yapmam ama çok üzücü"Böyle devam ederse Hristiyanlığı geçecem" demek sence doğru müslümanlığa yakışan bir şey mi? Tamamen insanların hatalarını dine yüklemek.