Bir daha Samsung alırsam namert olayım!

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Böyle rezillik olmaz ya.4.0.4 güncellemesi çıkalı 1 ay oldu hala Türkiye'de yok güncelleştirme.Samsung her zaman yeni çıkardığı telefonlara üst seviyede hizmet veriyor.Böyle saçma iş mi olur ya.Rezillik resmen ya.Bir daha hiçbir dostuma Samsung'u aldırmayacağım.Galaxy S2 zamanın en üst seviye telefonuydu ve benim gözümde halen öyle.Gereksiz gereksiz 4 çekirdek Galaxy S3'ü çıkartıp Galaxy S2'ye bakmazsan müşteri kaybedersin samsung.:mad:

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim sana önerim cyanogenmod 10. Kur rahat rahat jelly bean kullanırsın. Stabilite sorunu yok, süper rom :)

Touchwizz berbat zaten.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Jelly bean 4.1.1 kurulu zaten Resurrection Remix fakat şarj çabuk bitiyo

unknownrealmman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim anlamadığım, uzunca bir süredir sdn haberlerinde ağırlıklı olarak samsung markasını öne çıkaran içeriklerin verilme sebebi ne acaba?

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bilmiyorum o SDN'ye kalmış bişe

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
müşteri falan kaybettiği yok. türkiyede en çok satan marka olmuş.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle Turkiye de müşteri kaybı yok. Aynı şekilde de dünyada. Sol şeritten yardırdı gidiyor..

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
zaten bu yüzden müşteri kaybetmiyo sebebide yeni güncelleme vereceğine yeni telefon çıkarıyor bu sebeple millet satıyo yenisini alıyor

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hangi markayı öne çıkarmalarını isterdiniz ki... onu söyleyin..bakarsınız sizi kırmazlar o markayı öne çıkarırlar.:))

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Doğru diyorsun bi yandan da Android'den ne bekliyorum ki

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
rootlayip kendin kurabilisin 4.0.4. Ben Jb kurmustum ama daha cok eksigi var dun gece 4.0.4 kurdum

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Böyle rezillik olmaz ya.4.0.4 güncellemesi çıkalı 1 ay oldu hala Türkiye'de yok güncelleştirme.Samsung her zaman yeni çıkardığı telefonlara üst seviyede hizmet veriyor.Böyle saçma iş mi olur ya.Rezillik resmen ya.Bir daha hiçbir dostuma Samsung'u aldırmayacağım.Galaxy S2 zamanın en üst seviye telefonuydu ve benim gözümde halen öyle.Gereksiz gereksiz 4 çekirdek Galaxy S3'ü çıkartıp Galaxy S2'ye bakmazsan müşteri kaybedersin samsung.:mad:
:DD 1 ay beklemişsin ,sen bir de bada kullanıcılarını gör haline şükret 1.2 için 6 ay , 2.0 için 1 yıl bekledik :) (sonuç hayal kırıklığı)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Android cihazların kaderi bu kullanım ömrü 1 yıl adamlar güncelleme yerine yeni telefon yapıyorlar :D

Android cihazların kaderi bu kullanım ömrü 1 yıl adamlar güncelleme yerine yeni telefon yapıyorlar :D

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu işin ustasıyım dostum merak etme ama Türkiye sürümü bana göre daha stabil oluyor

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu işin ustasıyım dostum merak etme ama Türkiye sürümü bana göre daha stabil oluyor

yesilcin.com/i9100-galaxys2-i9100xwlpt-404-ingiltereirlanda-resmi-kies-surumu-31072012-t9802.0.html Bunu denediniz mi ? Türkiye 4.0.3 ünden çok daha başarılı.
Bu arada yabancı romlar Türkiye romlarına göre daha başarılı ve güncel olur. Stabilliği ölçmek en az 3 ay sürer. Siz kararlılıktan bahsediyorsunuz.

Ama stock kernelinde sorun varmış. Zaten stock kernel önermem hiçbir zaman. Bunu deneyin.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Denedim dostum çok teşekkürler yardımların için fakat dediğim gibi beklemekten başka bişe yok :(

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Malesef samsung'un böyle bir sorunu var, yeni çıkardığı telefona yüklenir eskilerini unutur... S3'ün de ömrü 8-9 ay kaldı :).