Haber Bir cumhurbaşkanı iki Erdoğan, dün acı reçete bugün Nas

Reaksiyon puanı
4,724

Özkank mod on

Bakın olayı yanlış anladınız aslında dün bla bla için acı reçete dedi bugün malum sebeplerden ötürü NAS diyor

Muhalefet ne zaman düzgün siyaset yapacak sığ siyaset

Özkank mod off

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Adam laik bir cumhuriyette islami kanunları gerekçe göstererek faizleri artırmam diyor. :D Akıldan bilimden uzak gerçeklerden uzak bir şekilde ülkeyi bilinçli olarak batırmaya devam ediyorlar. Hesabı sorulacak mutlaka bir gün.

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bu ülkeye gerçekten cesur ve kaliteli muhalefet lazım he :(

Erdoğan'ın bu sözüne katılmıyorum açıkçası. NAS var diye Faiz indirdik demek yerine buna ihtiyacımız var faiz inerse daha iyi olacak diye düşünüyoruz diyerek faiz indirmesi gerekir. Dünyada 180 den fazla ülke var ve her yerde neredeyse Faiz olan bir yerde biz NAS diye düşürdük demek olmuyor. Ülkede MUHALAFET UYUYOR RESMEN.

Bana kalırse muhalefetin cesur olup meclisi yıkması gerekirdi. Ne NAS'ı kardeşim burası İslamı kurallarınaa göre yönetilmiyor ki diye. Ama çekiniyorlar işte. Çıkıp deseler ya biz iktidar olursak Faizi yükseltecez. Biz Nas flan takmayız Kur'an tanımayız bilmeyiz diye ! Biz ülkeyi ilim ile Fen ile yönetecez diye neden söylemezler ? Sessiz kalıyorsalar demek ki destekliyorlar anlamı çıkar...

Yarın Erdoğan çıkıp Nas var İçki içilmeyecek Nas var zina yasak veya ne bileyim sakak uzatmak zorundasınız flan dese kabul edecek muhalefet demek ki ?

Bundan 100 YIl Önce Atatürk'ün konuşması ve günümüz CHP'sinin tutumu.

Not: Faiz düşürülmesi beni sevindirir desteklerimde. Dİnende faiz Haramdır bunu kabul ederim. Ama devlet her yerde faiz alırken bütün devlet kurumlar faiz ile çalışırken tüm maaşlar faizli dönerken bu laf bence olmamış. Mesela Japonyada Almanyada Din emrettiği için değil ekonomi normları gerektirdiği için eksi faiz veya çok düşük 1-2 puan faiz vardır. Bizim ülkede de öyle olmalı.

Tabii Her zaman ki gibi muhalefet korkuyor ve derdini anlatamıyor gerçekten yazık :( Sonra biz iktidara yürüyoz diyorlar. Bir Atatürk kolay olunmuyor işte.