Bir Cihazda İki İcloud?

Splinter Usta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar eski icloud hesabımı kullanmaktayım ve o hesaba iphone cihazım kayıtlı. Fakat ben yeni bir icloud hesabı daha açtım ve bu hesapta hiç bir aygıt kayıtlı değil. İphone cihazımın başına bir iş gelince kayıtlı hesap ile mi kullanacağım yoksa diğer ikinci hesabımla mı kullanacağım? İkinci hesabı e posta olarak kullanmak için açtım sizce e posta olarak kulana bilir miyim?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşlar eski icloud hesabımı kullanmaktayım ve o hesaba iphone cihazım kayıtlı. Fakat ben yeni bir icloud hesabı daha açtım ve bu hesapta hiç bir aygıt kayıtlı değil. İphone cihazımın başına bir iş gelince kayıtlı hesap ile mi kullanacağım yoksa diğer ikinci hesabımla mı kullanacağım? İkinci hesabı e posta olarak kullanmak için açtım sizce e posta olarak kulana bilir miyim?
Kardeşim sorun çok karmaşık olmuş ama anladığım kadarıyla cevap vereyim ayarlar dan bulut hesabına gir hangi hesap açıksa onu kullanıyorsun demekdir. Yani yeni alacak olduğun cihaza da açsan bu hesap üzerinden girersin

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ekli dosyayı görüntüle 36264Resim de gördüğünüz gibi alt kısım da yazar

Ekli dosyayı görüntüle 36265

Son düzenleme:

Splinter Usta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim sorun çok karmaşık olmuş ama anladığım kadarıyla cevap vereyim ayarlar dan bulut hesabına gir hangi hesap açıksa onu kullanıyorsun demekdir. Yani yeni alacak olduğun cihaza da açsan bu hesap üzerinden girersin

Ekli dosyayı görüntüle 36264Resim de gördüğünüz gibi alt kısım da yazar
Arkadaşım şöyle izah edeyim o zaman eski icloud hesabıma benim iphone cihazım kayıtlı. Eyer iphone cihazımı kaybedersem cihazın üzerinde açık olan hesap ile bulurum değil mi?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Eğer ıphone mi bul seçeneği açıksa o şekilde bulabilirsiniz hangi hesap açıksa tabi. Konum servisi ve hücresel veri açık olması lazım

Şöyle bir tavsiyem de var size ıos da en çok sevdiğim kısım bu. Sağlık kısmından acil aranacak kişileri kaydettiğiniz de anneniz olur abiniz vs kim varsa çevreniz de eğer kaza durumun da anlayan biri denk gelirse ailenize haber vere bilir. Tabi tek kaza değil ben bir gün kafe de unuttum hastamız vardı kafa dalgınlığı ile sonra telefonu ararken sağolsun gittiğimiz kafe çalışanı kaydettiğim acil kişiden arayıp ulaştı

Son düzenleme: