Bir Bilgisayar Nasıl Toplanır Bilmeyen Arkadaşlar icin Güzel Bir 3D Anlatım

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar Bilgisayar Nasıl Toplanır Hangi Parca Nereye Takılır Bilmeyen Acemi Arkadaşlara Yardımcı Olacak Güzel 3D Boyutlu BiR Sunum.

[video=youtube;tNI_6ammVIw]http://www.youtube.com/watch?v=tNI_6ammVIw[/video]

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar kafanıza takılan yerlerde sorun yardımcı oluruz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION]

Güzel paylasim tesekkürler. Bilgisayar toplarken en cok fani takarken sorun yasiyorum. Mandallari capraz bastirdigim halde tam oturmuyor bazen, en az on dakika ugrastiriyor beni :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp

Güzel paylasim tesekkürler. Bilgisayar toplarken en cok fani takarken sorun yasiyorum. Mandallari capraz bastirdigim halde tam oturmuyor bazen, en az on dakika ugrastiriyor beni :)

Fanı takmadan önce tırnakları iyi ayarlanması lazım hani takar ken basınca tık diye ses gliyor ya beyaz ayağın üzerindeki siyah tabaka gereken yerde olması lazım yani ola bilecek cizge gelmesi lazım örnek burda ayakları anakart oturdukdan sonra capraz takıyor önce işte o önemli bazı arkadaşlar termal macunu cok ve şişik halde bırakıyor fanın altında iyece ince ve düz sürülmesi lazım şişik ve cok oldumu bacaklar dengesiz olur bir tarafı oturdurken diğer taraf havadan kalır kimi fanı zorlada oturduruyor sanıyor ama halbuki olmuyor diyorki macun sürdüğüm halde ısınıyor. tabi ısınır o şekilde.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION]

Haklisin, macunun tamamini fana sürenleri gördüm :)

Fanlarin cogu hazir sekilde geldigi icin macunla pek isim olmuyor. Degistirmek zorunda kalirsam aklimda bulunsun.