Bir android telefon için verilecek maksimum para

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Sizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Ya Net bir rakam veremiyorum ben. Ama insanlar ihtiyacı olduğu kadar almalı. Telefon oburluğuna gerek yok. Mesela ben kameramla çok çekim yapmam ucuz ve kaliteli bir telefon isterim. Sosyal medyada takılırım. 2 Senedir J7 Kullanıyorum ve bütün isteklerimi karşılıyor kendisi. İstediğim oyunuda oynuyorum bir sorun yaratmıyor. Tabii ihtiyacı olan alır 6000'li 7000'li. Kamera ister, iyi performans ister vb. Ama Sırf Markası iPhone diye Ondan daha iyi telefonlar varken 8 bin 10 bin tl para verenler var. Bence o yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya Net bir rakam veremiyorum ben. Ama insanlar ihtiyacı olduğu kadar almalı. Telefon oburluğuna gerek yok. Mesela ben kameramla çok çekim yapmam ucuz ve kaliteli bir telefon isterim. Sosyal medyada takılırım. 2 Senedir J7 Kullanıyorum ve bütün isteklerimi karşılıyor kendisi. İstediğim oyunuda oynuyorum bir sorun yaratmıyor. Tabii ihtiyacı olan alır 6000'li 7000'li. Kamera ister, iyi performans ister vb. Ama Sırf Markası iPhone diye Ondan daha iyi telefonlar varken 8 bin 10 bin tl para verenler var. Bence o yanlış.
Of ne edebiyat yapmışım be :D Neyse benim görüşlerim bunlar işte

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Androidte çeşitlilik çok. Gereksinimlerini ve beklentilerini belirlersin ve onlarca telefon arasından kendi fiuatına uygun olanı alırsın.
İphonecular azıklık oluşturuyor fikirleri o kadar önemli değil ? sanki tüm dünya android kullanmıyormuş gibi yapalım ?
Şu an için 10k

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Aslında beş kuruş etmezler de 800 civarı vermişim zamanında...

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
6 7 binden bahseden var 1 maaşı gömeceklee galibax
Bence en az 1500 en cok 2 bin tl

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
İhtiyacını karşılayacak kadar para verirsin. Sonuçta aslında biz androidte olsa ios da olsa telefonu satın almıyoruz. Sadece kiralıyoruz. Samsung S3 mini telefonum var hala çalışıyor. Hat takarsam arama yapıp sms gönderiyorum. Uygulamaların çoğu çalışmıyor. O yüzden ihtiyacını iyi belirle bunu karşılayacak en ucuz telefonu al.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Oppo **** x2 yeni çıktı bugün tanıtıldı diye hatırlıyorum fiyatı neredeyse 10bin tl

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
12.000 TL verilir çünkü yeni teknolojileri kullanmak zevkli olur diye düşünüyorum. iPhone verilmez o kadar para. O fiyatlara daha teknolojik android cihazlar var.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
10.999TL. Onu alacağıma iPhone 11 Pro 64GB alırsın aynı paraya. En azından premium hizmet alırsın.
Al kardeşim sen bilirsin ben soruyu yanlış anlamış olabilirim sen en yüksek diyince benim aklim **** x2 gitti uygun ve kaliteli telefon alacaksan j3 pro al bende var

Bgood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İphone SE başlangıç fiyatının başladığı noktadan sonra android telefona para verilmez.

SerhatDMR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim için fark etmez ben hayatımı Google a entegre ettim Android den vazgeçemem hangi sistem gerekiyorsa onun için çalışır tüm paramı dökerim yani cevabım sınırsız