alpotter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,115
Sizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
Ya Net bir rakam veremiyorum ben. Ama insanlar ihtiyacı olduğu kadar almalı. Telefon oburluğuna gerek yok. Mesela ben kameramla çok çekim yapmam ucuz ve kaliteli bir telefon isterim. Sosyal medyada takılırım. 2 Senedir J7 Kullanıyorum ve bütün isteklerimi karşılıyor kendisi. İstediğim oyunuda oynuyorum bir sorun yaratmıyor. Tabii ihtiyacı olan alır 6000'li 7000'li. Kamera ister, iyi performans ister vb. Ama Sırf Markası iPhone diye Ondan daha iyi telefonlar varken 8 bin 10 bin tl para verenler var. Bence o yanlış.Sizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
Of ne edebiyat yapmışım beYa Net bir rakam veremiyorum ben. Ama insanlar ihtiyacı olduğu kadar almalı. Telefon oburluğuna gerek yok. Mesela ben kameramla çok çekim yapmam ucuz ve kaliteli bir telefon isterim. Sosyal medyada takılırım. 2 Senedir J7 Kullanıyorum ve bütün isteklerimi karşılıyor kendisi. İstediğim oyunuda oynuyorum bir sorun yaratmıyor. Tabii ihtiyacı olan alır 6000'li 7000'li. Kamera ister, iyi performans ister vb. Ama Sırf Markası iPhone diye Ondan daha iyi telefonlar varken 8 bin 10 bin tl para verenler var. Bence o yanlış.
5000Sizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
6000 TL.Sizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
Android bir cihaza verilecek maksimum fiyat bence 5500TLSizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
Sizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
Androidte çeşitlilik çok. Gereksinimlerini ve beklentilerini belirlersin ve onlarca telefon arasından kendi fiuatına uygun olanı alırsın.Sizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
Kişiye göre değişir şahsen bana sorarsanız 1500-4500 TL bir akıllı telefon bana yeter.Sizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
10.999TL. Onu alacağına iPhone 11 Pro 64GB alırsın aynı paraya. En azından premium hizmet alırsın.Oppo **** x2 yeni çıktı bugün tanıtıldı diye hatırlıyorum fiyatı neredeyse 10bin tl
Al kardeşim sen bilirsin ben soruyu yanlış anlamış olabilirim sen en yüksek diyince benim aklim **** x2 gitti uygun ve kaliteli telefon alacaksan j3 pro al bende var10.999TL. Onu alacağıma iPhone 11 Pro 64GB alırsın aynı paraya. En azından premium hizmet alırsın.
Evet bence bu sene en cok o telefon alınacak diye düşünüyorum acaba yanlış mı ? Düşünüyorumİphone SE başlangıç fiyatının başladığı noktadan sonra android telefona para verilmez.
Benim için fark etmez ben hayatımı Google a entegre ettim Android den vazgeçemem hangi sistem gerekiyorsa onun için çalışır tüm paramı dökerim yani cevabım sınırsızSizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
Türkiye fiyatından bağımsız konuşuyorum 399 Dolara rakipsiz bir telefon, önümüzdeki sene bile zirveye oynar.Evet bence bu sene en cok o telefon alınacak diye düşünüyorum acaba yanlış mı ? Düşünüyorum
Son çıkan en ucuz iPhone - 1500 liraSizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?
2500-3000 aralığı bence daha fazla etmez ister orta segment ister amiral gemisi hiç farketmezSizce android bir telefona verilecek en yüksek fiyat nedir?