BIOSTAR A780L ve Dwd Rw Problemi!

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
1 hafta kadar önce BIOSTAR A780L M2L+ AMD 760G & 710, amd althon2 x2 245, ve 1 gb bigboy 800mhz ram aldım. parçaları sorunsuzca birleştirdim. 300w psunun anakart çıkışı 20pin ancak anakart 24 pin. bi sorun olmaz dendi taktım bende ancak bios ekranı geliyor, sonra windows normal olarak başlasın falan yazan menü geliyor, hangisini seçersem seçiyim pc yeniden başlıyor, açılmıyor. bu konuda ne yapmalıyım? asıl sorunum
cmbmh.png

bağlantıları bu şekilde yapıyorum ama dvd rw soketi yerine büyük geliyor. ne yapmalıyım? lütfen yardımcı olun iki sorumada. 1 haftadır açamıyorum pcyi...

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
DvD yazdığn yer FDD çıkışı. Elindeki Dvd Rw Eğer Ide ise ide çıkışına sata ise sata çıkışına takacaksın
Eğer elindekilerin 2 side Ide ise ikisine tek bir kabloya bağlayıp jumperlerını değiştirerek master slave ayarı yaparak bağlayabilirsin ama pek fazla performans bekleme diyebilirim o zaman.

windows ise yeniden windows kurdunmu yoksa eski windowsunu yeni anakarttamı çalıştırmaya çalışıyorsun

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ikiside ide. jumper ayarını rica etsem anlatabilirmisin?

---------- saat 18:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:00 eklenmişti ----------

zaten oyun falan oynamıyorum. film müzik internet için bu kasayı topladım.

---------- saat 18:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:01 eklenmişti ----------

psu konusunda ne yapmam gerekiyor?

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
psu yeterli gelir. jumper ayarları için hdd ve dvdrw nin arkasında
hdd_jumper_ma.jpg
yer var. hdd nin jumperını master dvd ninkini ise slave olarak takabilirsin

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
çok teşekkür ederim. o zaman psu konusunu 20pin-24pin çevirici mi kullanmam gerek?

cevap yokmu?