Biosa gömülü lisans nasıl aktif edebiliriz?

Raplex20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar geçen yıl lenovo g510 laptop aldım bundan 1 hafta önce kadar pc kafayı yedi format atalım derken hdd herşeyi sildik elimizde Cd de yok kopya win8 yüklüyorum crakcli onda da virus oluyor sorun falan cıkarıyo kendi lisansını kullanarak nasıl kurabilirim sistemi acaba eski sistemi windows 8 single yazıyodu galiba ben win8 pro buldum crakli işte sadece kurup bios dan orjinal ayarına geri döndürdügüm de bunlar cıkıyor ...

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Internetten win8 single language indir kur kendi otomatik lisanslamasi lazim iso bulamazsan biosa gömülü keyi bulan programlar var onlarla keyi bul microsoftun orjinal iso indirme programi var ismi aklimda değil ona keyi giriyosun sana isoyu indiriyor ordan indirir kurarsin mobilden yardim bu kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
leonardo arkadaşın verdiği cvb gibi yapıçaksın netden single langue bulup kuruçaksın otomatik lisanslar o biosa gömülü key hiç bir işe yaramıyor başka türlü ögrenipde napçan

Raplex20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nette yok ki bulayım sorun orda zaten ya crackli var ya da başka sürümü leonardo dedigi doğru tamam da orjinal iso bulamıyorum