Bios Update Anlayan Bakabilir Mi Lütfen :s

viveo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar
ASUS P4S533-MX anakartım var biosunu update etmek istedim asusun sitesinden bir update tool indirdim bu sayede windows ortamındayken programı actım guncelle dedim indirdi biseyler yaptı fakat dogrulama asamasında problem cıktı o an kafamda soru isaretleri olusmaya basladı ve korktugum sey bilgisayarı yeniden baslattıgımda basıma geldi bad rom error tarzında bi hata verdi ve sistem disketi istedi bende bunun uzerine msdos baslangıc disketi yaptım ve yanına yine asusun sitesinden indirdigim bios updateini ve update i yapacak programları koydum bunlar : awardflash,aflash,flash diye 3 tane program buldum ve bunlarla yazdırmaya calıstım ve her 3 ü ile de biosumu yazdırttırmaya calısırken donmalar oldu ve bilgisayar öyle kaldı.sizce ne olmus olabilir anakart çöpe mi gidecek ? yardımcı olabilirseniz cok sevinirim tesekkurler..

rainman4009

Asistan
Reaksiyon puanı
5
anakar üzerindeki pili ve bios sıfırlamaya chamber dene ... eğer olmazsa setup menusunde boot yükleme bölümü yada ilk açılışda boot ekleme menusu var çoğu anakrtın ordan disketi gösterebilirsin...

yunus_66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncellemeyi bilmiyon neden kalkışıyon öyle işe evet çöpe gidecek anakartınn bir dahada geri gelmez hiç ümitlenmee

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bios updatede sorun yaşadıysan servise gönder anakartı değişirler.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
winflash da vardı o kadar şey denedin bunu niye denemedin :) bende asus kullanıyorum winflash ile güncellemiştim versiyon 206 dan 209 a :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bilgisayarcıları dolaş. bios update yapan lar vardır . istanbuldaysan kadıkoyde bulursun. biosun eski tip çıkarılabilir bios ise yırtarsın. bios çipini cıkartıp cihaz ile pc üstünden yenı bios yazdıracaklardır. maliyeti ucuzdur 15 20 tl filan