Bios Guncellemesi Sonrası Ses Driver gitmesi

Adem EŞİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bios Güncelledik'ten Sonra Ses driver gitti. Bilgisayardan pek anlamıyorum ama güncelledikten sonra hoparlör simgesinde çarpı işareti üzerinde gelincede Bağlı höparlor veya kulaklık yok. cümlesinde ifade veriyor. Yardım edebilirmisiniz Hangi driver yükliceğim ?

berkegunaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
driver booster adlı uygulamayı kurup bulabilirsin. yada windows update bulur otomatik olarak zaten. İstersen önce update güncellemelerini kontrol et eğer olmazsa dediğim programı kurup bakabilirsin

Adem EŞİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
driver booster adlı uygulamayı kurup bulabilirsin. yada windows update bulur otomatik olarak zaten. İstersen önce update güncellemelerini kontrol et eğer olmazsa dediğim programı kurup bakabilirsin
Win Uptade Baktım Fakat Herhangi güncelleme yok Windows Güncel Diyor. Şimdi İse dediğinz uygulamayı indiriyorum. :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Driver booster gibi uygulamaları kullanmakla çok büyük hata edersin. Bütün sürücülerin güncel olsa dahi güncellenmemiş sürücü çıkarır ayrıca bilgisayarın bütün dengesini bozuyor. Anakartının modelini verebilir misin?

Adem EŞİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Evet,İndirdim Güncelleştirdim VIA HD indirdi ama ses gelmıyor hoparlor calısıyor gibi gozukuyor muzik acınca bu ses düzeyi karıştırıcısını acında orda efektler var bass'a göre efektler ses'e göre efektler varya onun gibi.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Driver booster gibi uygulamaları kullanmakla çok büyük hata edersin. Bütün sürücülerin güncel olsa dahi güncellenmemiş sürücü çıkarır ayrıca bilgisayarın bütün dengesini bozuyor. Anakartının modelini verebilir misin?
Anakart modeli'ni bilmiyorum. :/

CPU-Z indirdim simdi bakıyorum oradan. :)

Anakart modeli: AMD RADEON HD 6500

Lütfen Yardım. :/

Birşeyler indirmekten Bilgisayar iyice yavaşladı. :) Anlaşılan akşam abim ile aramızda kavga var. :))

Son düzenleme: