Bios güncellemede amd intel sorunu

daydream2104@ho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar hp g6 serisi pc çok aşırı ısınıyor temizledim macunları değiştirdim ama yinede 15 dakikada 90 dereceye çıkıyor sıcaklığı bende bios güncellemsi yapayım dedim fakat hp siteswinde güncel bios için AMD işlemciler için diyor benim işlemcim İntel İ5 bu sorun yaratırmı hp nin sitesinde bu ürün için tüm bioslar amd olarak görünüyor. bios güncelleme işleminde işlemcinin türü önemli midir.
ürün bu
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=5213256#N889
tşkler.

aakgok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bios güncellemesiyle o kadar farketmez arkadaşım fanının çalıştığından emin misin çalışıyosa coolsense diye bi programı var hp onu indir. Tabi hepsinden biosta fan ayarları ne? Ama g6ların çıkışında genelde fan kötü oluyo elimden çok geçti oradan biliyorum servise yolla 3-4 güne gelir fanıda değiştirince hiç bir sıkıntı olmuyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de arkadaşım tektek yap aman en güncel sürüme direk geçirme sırayla bios güncellemesini yap yapacaksan.

daydream2104@ho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşkler cevap için işlemci sorunu olmuyorsa sorun yok dediğiniz gibi tek tek güncellemesini yaparım. fan çalışıyor ses geliyor yani 2 defa full format atmama rağmen düzelmedi üründe HP PAVILION G6 A8M56EA geçiyor bunun hepsi amd işlemcili benimki intel i5 birde buna kafam takıldı amd ve intel işlemcilerin ayakları bir birine uyumlu olur mu acaba yani amd işlemci söküp aynı anakarta intel takıla biliyormu

Enano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nasıl sorun olmaz işlemcinin türü Bios güncellemesinde? Sakın yükleme dostum, bilgisayarın açılmayabilir. Zaten bilgisayar uyarı verir uygun olmayan bios diye...

daydream2104@ho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam yüklemem ama şimdi bios güncellemesi için ne yapa bilirim ürünün sitesinde tüm bioslar amd li