Bios Çöktü

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
anakart üzerindeki pili çıkarıp tekrar takabilirsin !!!

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çökmek derken biosu güncellerkenmi çöktü yoksa ayar yapıp keydettikten sona pc yeniden açılmadımı onu açıklarsan yardımcı olabilirim sanırsam

system_prg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç bişey yapmadım pc akşaMDAN kapadım ve sabah karşıma çıkan ekran da bıos auto recovering di yazı

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
anakartın sitesinden modeline uygun olan ilk sürüm bios dosyasını indir ve bir diskete kaydet. disket bilgisayara takılı iken bilgisayarını aç otomatik olarak disketten yüklicekdir biosunu. anakartının bios dosyasını burdan indirebilirsin.
http://asia.giga-byte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-8ipe1000mk_f5.exe bios recovery yaptıktan sonra bu adresten güncel bios yüklemesi yapmanı tavsiye ederi. güncel bios linki.
http://asia.giga-byte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-8ipe1000mk_f14.exe

system_prg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
diskete yükledim indirip ama şöyle bi sorunum var
bıos auto-recovering......................... diye gidiyor klv yeyi hiç kulanamıyorum disketi içine attım biraz bekledim ama yinide olmadı ?

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede var, Nasıl çözücez? Disket tarih oldu, disketten başka ne kullanabiliriz.

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Gigabyte GA-965P-53" modeli. Bilgisayarı açıyorum bu yazı çıkıyor. "scanning bios image in hard drive. Bios auto recevering" Araştırma yaptım, fakat disketten atıcaksın vs diyorlar. Disket sürücüm yok bunu bellekle yapmam gerekiyor. Bana bi yardımcı olun lütfen.

Birde biosu söküp başka yerde yazdırabilirmiyiz?

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Anakartin ga-965p-s3 ise revizyonu 1.0 mi 3.3 mü birde onu öğrenin.