Bios Ayarlarını Sıfırladım Pc Açılmıyor....

Bu konuyu okuyanlar

hamzatbey

Öğrenci
Katılım
23 Kasım 2011
Mesajlar
44
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Dün yeni bir ekran kartı ve yeni bir power supply aldım ve pc ye taktım her şey normal. Yalnız ilk açılışta siyah ekrana 3-5 saniyelik imleç gelip gider olmaya başladı. Sorunun bios ayarları ile alakalı olduğunu düşünerek bios ayarlarını sıfırladım. şimdi ise pc yi hiç açamıyorum. Sadece Bios ayarları bölümü açılıyor oradan HDD yi seçiyorum ama pc resetleniyor. Cd den format atmayı denedim windows 7 kurulum ekranında genişleme %0 da duruyor ilerlemiyor yani formatta atamıyorum.Ne yapmam lazım. Yada Bios ayarlarını geri alabilirmiyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 

v0ld3m0rt1s

Asistan
Katılım
17 Nisan 2011
Mesajlar
451
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Yeni PSU'nun üzerinde yazan değerleri ve eskisinin üzerindeki değerlerinin resmini koy ilk önce. Sonra ekran kartını bir kontrol et tam oturmuşmu ? RAM yerinden oynamışmı slot değiştir. PSU gibi duruyor sorun bi güç değerlerine bakmam lazım foto koy. Bir de tam olarak emin misin güç kaynağı kablolarını nereye taktığından ondan da emin olman lazım.
 

hamzatbey

Öğrenci
Katılım
23 Kasım 2011
Mesajlar
44
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Şu anda bürodayım resim koyamıyorum... Ama Ramların yerini değiştirdim düzelmedi. Ayrıca ekran kartını ve psu yu ilk taktığımda her şey normaldi. Sadece açılırken siyah ekranda 2-3 saniye imleç yanıyor sönüyor sonra pc normal açılıyordu. keşke dokunmasaydım. bağlantıları kontrol ettim bağlantılar normal ama dediğin gibi psu güç değerleri ile alakalı olabilir. Bios ayarlarını geriye alma gibi bir şey duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
 
Üst