- Reaksiyon puanı
- 332
Arkadaşlar binance de hesabım vardı ancak anladığım kadarı ile türkiyeden işlem yapılamayacakmış binance tr gerçek binancenin tr kolu mu yani güvenilir mi?
Havale işlemini nasıl yapıyorsunuz? Hesabımı doğruladım fakat havale sekmesini bulamadım.Türkiyeden işlem yapılabiliyor. Bende hem normal binance hem de binancetr hesabı var. Evet, binancetr, binance'a bağlı. Artık sadece papara, ininal gibi kuruluşlardan para yatırma/çekme yapamıyorsunuz. Sadece banka havalesiyle yatırma/çekme yapabiliyorsunuz. Ben parayı önce havale ile binancetr hesabıma atıyorum. Orada zaten bakiyeyi binance'a aktar gibi bir seçenek var. Orayı kullanarak da normal binance tarafına aktarıp işlemlerimi oradan yapıyorum. Çekmek istediğimde de aynı işlemlerin tersi
Para yatır kısmında olması gerekiyor. Orada çalıştıkları bankaların iban numaraları gözükecek size. İstediğinizi seçip oraya havale/eft yapabilirsiniz. Açıklamaları dikkatlice okuyun yeterli.Havale işlemini nasıl yapıyorsunuz? Hesabımı doğruladım fakat havale sekmesini bulamadım.