Haber Binance Japonya Pazarına Giriyor!

Bu konuyu okuyanlar

_eyüp

SDN
SDN
Katılım
8 Temmuz 2022
Mesajlar
125
Reaksiyon puanı
44
Puanları
28
Yaş
18

Cryptocurrency Market Suffers from Binance Hack Rumor.

Daha önce Japonya’da faaliyet göstermek için düzenleyicilerin şartlarına uyum sağlayamayan kripto para platformu Binance, Japon kripto para platformu Sakura’yı satın alarak Japonya pazarına giriş yapıyor.

Dünyanın en büyük kripto para platformu Binance, kriptonun benimsenmesinde önemli rol oynayacağını düşündüğü Japonya pazarına giriş yapma amacıyla, Japon kripto platformu Sakura’yı satın aldı.

Binance’ten yapılan açıklamaya göre, satın alma sayesinde Binance Doğu Asya bölgesindeki ilk lisansını da almış olacak. Satın almanın şartları ise bilinmiyor.

Binance Japan’in Genel Müdürü Takeşi Çino, “Birleşen platformlarımızı yerel kullanıcılara uygun bir şekilde geliştirmek için düzenleyicilerle birlikte çalışacağız. Japonya’nın kriptoda lider rolü üstlenmesine yardımcı olmak için hevesliyiz” dedi.

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao 2018’de ülkenin menkul kıymetler düzenleyicisinin, lisans alınmadığı takdirde işin durdurulması talebi üzerine Japonya pazarına girme planlarını iptal etmişti. Platform, bundan üç yıl sonra da kayıt kurallarına uygunluk göstermediğine dair benzer bir uyarı almıştı.

Japonya Başbakanı Fumio Kişida’nın “Yeni Kapitalizm” başlığı altında ekonomiyi canlandırma planı, web3 şirketlerinin büyümesini desteklemeyi de içeriyor. Web3 terimi, kripto paraların altında yatan teknoloji olan blokzincirlerin etrafında inşa edilmiş merkeziyetsiz bir internet için kullanıyor

Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
 

Benzer konular

Üst