Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paketsizde kullansan paketde alsan her yönden gayet ucuz. Türk Telekom altyapısını kullandığından çekim gücü TT ne ise Bimcell' de aynı.
3-4 senedir kulanıyorum. Çekim konusunda hiç sorun yaşamadım.
kötü durum varsa yazın demişsin yazayım
örneğin 16 liralık paketi yapacaksın , direkt 16 tl yükleyemiyorsun. 5 ve katları şeklinde lira yükleyebiliyorsun. eee haliyle sen de 1 gb ve 500 sms için 20 tl yüklüyorsun. yani eğer 20 tl ve üzeri yüklemez isen sms hakkın bulunmuyor ve atmaya kalkarsan bakiyenden yiyor. internet de öle, eğer gbların biter de sen yine dolaşırsan internette bakiyen mb başına 50 kuruş harcanıyor. yani bakiyendeki 5 tl hemen bitiyor. böylece 16 liralık tarife oluyor sana dolaylı yoldan 20 tl ! telefonun ayarlarından otomatik veri akışını kesiyorum ben sırf bu yüzden... yani bimcell ne aşımsız ne sınırsız , çok kurnazca bir matematik hesabıyla yine alacağını alıyor. ayrıca 29 günde bir gibi saçma sapan bir periyotta hediye 1 gb ve 500 sms hakkı veriyor. eğer gbların çabuk biter de sen de 20 tl ve üzeri yükleme yaparsan 29 geçmeden sana hediye filan yok yani takip etmelisin son günleri işin yoksa... şimdilik bu kadar diyeyim.
Bimcell kullanıcıları öncelikle gidip sınırsız internet alıyorsunuz güzel ama siz onun 1 gb ınıydı yanlıs hatırlamıyorsam 3g hızında geri kalan sınırsız kısmını 2g hizinda kullanıyorsumuz yani bildigimiz AKK muhabbeti bence alınmaz hem bimcell den türk telekoma dönmek isterseniz 15 lira GPO işlem ücreti alınıyor bilginize
bimcell de akn li sınırsız internet olayı yok, pttcell de var. ama 4.5 g hızında ... hızı tt hızı . aynı altyapı... fakat bizzat denemedim , internette gördüğüm kadarıyla hızları bildiğimiz tt hızlarıydı...
en iyisi turkcell ama o da sınırsız internet vermiyo