Bimcell 4.5G

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Nisan'da 4.5 g Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom abonelerine hizmetine sunulacak. Peki Bimcell, Pttcell gibi hat sahipleri 3g demi kalacak ? Bununla ilgili arastirma yapsam da pek sonuc bulamadim. Bimcell in sitesinde 4.5 g yakinda hizmetinizde desede tarih verilmemis. Ancak soyle bir olay oldu :
Bir Bim magazasinda afış var idi. Bimcell 4.5 g uyumlu kartlarinizi almaya baslayabilirsiniz gibi bir sey yaziyordu. 1 sefer gordum afışı. Hemen kasiyere sordum kartlari alabiliyormuyuz diye. Kasiyer evet ama daha kartlar gelmedi ucretsiz degistirebilirsiniz dedi. Bende sevindim tabi ki bizde 1 Nisan gelmeden kartlari degistiririz diye. Ama sonra ayni Bim subesinde o afisin kalktigini gordum. Baska subelerde de gormemisdim zaten. Bu konu hakkinda bildikleriniz varsa paylasabilirsiniz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sim için Türk Telekom'a gidebilirsin Bimcell Türk Telekom'un alt markası yani oda 4,5g'ye geçiyor yoksa eşitlik ilkesine aykırılık olursa çok başları ağrır.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
hizmeti verende LTE olacak niye Bimcell 3G kalsın ki?

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ogrendigime gore kartlar 3 lu 128 kb mis. Yani normal sim micro sim ve nano sim ic ice gecmeliymis. Nano simi ilk defa duyuyorum ve nano sim li telefonda hic duymadim :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Türk Telekom abonesi olarak ben geçtim bugün ücretsiz :) sen de Telekom bayi git bence yaparlar sana da. Evet üç boyut olarak çıkıyor diğer kalan parçaları atmamakta fayda var

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bimcell, Pttcell gibi operatörler 4.5 hizmetini ne kadar iyi sunabilir ki

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bu sefer rezil olmiyacak esas rezil olma potansiyeli vodofone'da var...

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Telekom'un altyapısını kullanıyor. BİM'in baz istasyonu yok. Gerçi TürkTelekomda ne kadar iyi hizmet veriyor...
Türk telekom un çekim kapasitesi az olmasına rağmen en iyi operatör bence. 3g ile test yaptık turk telekomda 2 çubuk cekerken 12mbps indirme hızı çıktı turkcell full cekerken 5mbps yi zor gördü. Belki cihazlar biraz etkilemiştir ama bu kadar olacağını düşünmemiştim.