Bill Gates Dönemi Bitti!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Microsoft'un eski genel müdürü Bill Gates, artık dünyanın en zengin iş adamı değil. Forbes dergisinin her yıl yaptığı dünyanın en zenginleri listesinde Bill Gates artık en tepede değil.

Microsoft'un eski genel müdürü Bill Gates'in Microsoft dönemi sona ereli 2 sene oluyor. Bu süre zarfında dünyanın en zengin iş adamı olma ünvanını koruyan Bill Gates, bu ünvanı da artık kaybetti.
Forbes'ın her sene yayınladığı dünyanın en zenginleri isimli listede yıllardır tepede duran Bill Gates, artık bu koltuğu başkasına kaptırdı. Aslında bu, koltuğu ilk kaptırışı değil. 2008 senesinde listede Warren Buffet'ın arkasında kalan Bill Gates, bu sefer koltuğu Meksika menşeili telekom firmasının sahibi Carlos Slim Helu'ya kaptırdı.
Bill-Gates-0011264579101.jpg
Geçtiğimiz sene Carlos Slim Helu, 35 Milyar Dolar ile listenin üçüncü sırasında yer almıştı. Bu sene ise ganimetini 18.5 Milyar Dolar artırarak 53.5 Milyar Dolar ile en zengin iş adamı ünvanını aldı.
:: Bill Gates'in tekrar bu koltuğa oturabileceğini düşünüyor musunuz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Daha bu iyi günlerin Bill!:sleep:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Otursa ne oLur oturmasa ne oLur sanki sırtı yere geLmez öLene dek.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Geçtiğimiz sene Carlos Slim Helu, 35 Milyar Dolar ile listenin üçüncü sırasında yer almıştı. Bu sene ise ganimetini 18.5 Milyar Dolar artırarak 53.5 Milyar Dolar ile en zengin iş adamı ünvanını aldı.

Nasıl bir para dönüyor ortada:blink: 1 sene içinde 18.5 milyar dolar nasıl artar :blink:

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
yaa senede 54 küsür milyar dollar.valla 1 milliyon dollar la ne mazlum insanlarin karni doyar biliyormusun.bu insanlar nasil olurki bu kadar cimri olabilir yaa.bu para yetmiyormu size yaa doymadiniz mi yaa.bu parayla mezara mi girceniz yaa,yerin dibine girin.ellimizden geldigi kadariyla yardim da blunuyoruz,valla bill gates taktir ediyorum yaa.adam 3 dünyayi hastaliklara karsi,aclik yasama savasina yardimci oluyor.ama digerlerinden bir ses seda yok.sanki para hemen bitecekmis ya..bu parayi ben kazanmis olsaydim vallahi de billahi de ne mazlumlarin yüzlerini güldürürdüm ben.onlarin dualari bana yeterdir. ve artar bile.valla ne söylesem bos dur.
bu dünya al sizin olsun.benim maasimdan hem zekati hem fitre veriyorum.insanin gözü doymuyor daima fazlasini istiyor.ama buda iyi degil dir.cünkü her zaman koruma altinda kalmasi gerekir.örnegim meksikadaki en zengin adam.hele bu ülkede yani mafya ülkesinde vilasi ailesi nerdeyse atom bun kerinde yasamalari gerekir yaa.yoksa fidya karsiliginda aile kacirilir.bu adamin basi derte girer.offf offf
allahim en kem gözlerden koru yarabbim....

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Adam parayı kırdı gitti zamanında.:D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
meksikalıysa artar :D

everekli38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
adam zamanında iş yaptı simdi gerekirse oturur

cozar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış ... bana ne , adam kazanmış şimdide yiyor.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bill in öyle bir derdi yok ki?

İstese hayatta yetişemezlerdi :)

Adam Melinda&Bill Gates vakfına servetini bağışladı :)

Dünyanın parası hayır kurumlarına aktı :)

Yani şu anki hali parayı dağıttığı hali :)

İşler kötü gittiği için gerilemedi yani :D

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Helal olsun sana çatır çatır harca bill amca :) Seni küçümseyenleri biyografini okumaya davet et , neler yaptığını , hangi büyük şirkete kafa tuttuğunu, bunları yaparken kaç yaşında olduğunu.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
adam parayı dağıtıyo bırakın en zengin olmasın artık :D

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bill in öyle bir derdi yok ki?

İstese hayatta yetişemezlerdi :)

Adam Melinda&Bill Gates vakfına servetini bağışladı :)

Dünyanın parası hayır kurumlarına aktı :)

Yani şu anki hali parayı dağıttığı hali :)

İşler kötü gittiği için gerilemedi yani :D

Kesinlikle doğru. 2 sene önce yine bu kadar parası vardı geçen sene 40 milyar dolara geriledi. Çünkü adam hayır işlerine para harcadı..

beterman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bill amca dikkat etsinde o koltukta ben otururken oturmasin :thumbup:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
herif o koltukta oturmayı yıllarca haketti :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
adam bir yılda 1.5 kat büyümüş. nasıl bir telekom bu :S

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bil in babası Bill e demişkii... Yavrum Bill sen avukat olacaksın demiş.... Bill de yok baba ne avukatı yavv demiş ben demiş bilgisayar yazılımları yapıp satacam demiş... Herkes bişey için yaratılıyor demekki....

fobyram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeter ona o kadar 1.lik birazda başkaları otursun