Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm benim aradıgım bir yabancı şarkı var bir erkek söylüyor sözleri şöyle enm mıttı geyn geyn gulatıfo o diye devam ediyor cok haraketli bir parca lüffen bana yardımcı olurmusunuz tarkan27
Arkadaşlar msn plus ın özelliklerinde ifade sesleri diye bir özellik var ve burada rastgele bir ses ararken süper mario nun müziğinin remix i denk geldi ama sadece 15 saniyesi şarkıyı o kadar güzel yapmışlar ki anlatamam yalnız bu şarkının tamamını nasıl bulabilirim veya parçanın 15 saniyelik kısmını size nasıl dinletebilirim ?
Öncelikle mp3'ü 4shared türevi paylaşım sitelerine upload etmelisiniz.. Sonra dinlemek isteyen indirmeksizin dinleyebilir Upload işlemi olarak aratırsanız rapidshare gibi sitelere upload yapmaya resimli anlatım olarak ulaşabilirsiniz.. Kolay Gelsin
bu Settings üzerinden ayarlanan ayarları ben ayarlıyamadım ya microfonlada 10 parcadan 1 tanesini buluyor.Settings nerde ? ve nerdeki Settings arkadaşlar