Merhaba arkadaşlar, kullandığım bilgisayar lenovo ideapad y570.Bilgisayarı aldığımdan beri ısınma problemleri yaşıyordum ve oyundaki fpsyi çok etkiliyordu her oyuna 60-70 fpsyle başlıyordum 5-10 dakika ilerleyince 20 ye 30 a düşüyordu.Ondan sonra bilgisayarın içini açıp temizledim biraz da olsa düzelmeye başladı.Sonra tekrar ısınma problemleri başladı ama fps sabit 50-60 tı.En sonunda artık dayanamadım ve bilgisayarı formatladım windows 7 32 bit kurdum driverları falan güncelledim.Şu anda olan sorun ise bilgisayar tamamiyle kasıyor.Yani google chrome da 3-4 sekme açıyorum yanıt vermiyor diyor, masaüstünde dosyalara girmeye çalışıyorum çok yavaş açılıyor, oyuna giriyorum yükleme ekranında kalıyor.Bu sorun bilgisayarı aldığımdan beri vardı ama bu kadar fazla değildi ne oyun oynanıyor ne internette dolaşılıyor söylediğim gibi driverların hepsi güncel soğutucum da var ama ısınma problemleri kasma sorunları hala devam ediyor.Son bir şey daha gözüme takıldı bilgisayarım özelliklere girince kullanılabilir ram 2,95 gb yazıyor oysa ki benim ramlerim 16 gb bunu nasıl arttırabilirim performans sorunları bundan kaynaklanabilir mi ?