Bilin Bakalım Ben Kimim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurşun Kalem

Profesör
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
2,593
Reaksiyon puanı
58
Puanları
228
Malum artık foruma üye olunmadan mesaj yazılabiliyor. Buradan eğlence çıkaralım.

Olay şu: Forumda üye olan arkadaşlar giriş yapmadan bu konu altına mesaj yazacak. Fakat mesajında kendisini tanımamız için ufak ip uçları verecek. Biz de tahmin etmeye çalışacağız. Biz bilemedikçe yeni ipuçları verecek.

KURALLAR:
1- Bu oyunun sağlıklı oynanabilmesi için, kendisini tahmin etmemizi isteyen üye, forumda az çok yer edinmiş olması gerekir. Bu yüzden 300 mesaj altında olan üyelerimiz katılmazsa, oyun daha zevkli olur.

2- Üye olmayan SDN forum takipçilerimiz oyuna katılmazlarsa seviniriz. Zira katılmaları mantıksız olur.

3- Kendisini tahmin etmemizi isteyen üye, mesajına, o mesajın ona ait olduğunu bilmemiz için bir simge ya da resim, sembol gibi ayırt edici nesneler koyarsa daha sağlıklı bir oyun olabilir. (Mesela 5 adet şeytan simgesi koyabilir ya da mesajına numara verebilir.)

4- Karışmaması için üye tahmini gerçekleşmeden yeni tahmin için mesaj yazmayalım. Önce üyemizi bulalım, sonra yeni tahmin için mesaj yazalım.

Kurallara ekleme yapmak isteyen yazabilir. Bu arada ilk tahminimize başlayabiliriz.

İyi eğlenceler...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst