Bilgisiyar voltaj

Celal Dinçtopal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler selamın aleyküm. Yeni pc aldım içinde rx580 ekran kartı vardı driverine girdiğimde voltaj filan vardı bende voltajı yükseltmiştim bilmediğim için ve pc Bi anda görüntü gitti. Korktum ilk başta ama sonra açıldı şimdi ayar yaparken yanlışlıkla dalgınlığıma geldi yine yükseltmişim pc kapandı çok strese girdim geceleri uyuyamadım stresten format atsam ekrnw kartı sıfırlanarak voltaj düşürürüm yoksa Bi çözümü varımdır lütfen yardımcı olun

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Beyler selamın aleyküm. Yeni pc aldım içinde rx580 ekran kartı vardı driverine girdiğimde voltaj filan vardı bende voltajı yükseltmiştim bilmediğim için ve pc Bi anda görüntü gitti. Korktum ilk başta ama sonra açıldı şimdi ayar yaparken yanlışlıkla dalgınlığıma geldi yine yükseltmişim pc kapandı çok strese girdim geceleri uyuyamadım stresten format atsam ekrnw kartı sıfırlanarak voltaj düşürürüm yoksa Bi çözümü varımdır lütfen yardımcı olun
@met 35

Reaksiyon puanı
342
Geçmiş olsun hocam . bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim diyeceğim de , Onlar Ram kaynaklı olduğunu diyip sizin 8gb rami 4gb yapar.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Eğer ayar hâlâ geçerli olsaydı görüntü alamazdınız. Yine de işinizi garantiye almak istiyorsanız sürücü denetim masasına girip ayarları varsayılana çevirebilirsiniz. Voltaj oynamaları çok risklidir, mümkün olduğunca uzak durun. Muhtemelen kart kendisini korumaya aldığı için görüntü kesiliyor ya da PSU yetersiz kalıyor, korkmanıza gerek yok teknolojik aletleri kurcalamaktan çekinmeyin yeri gelir bozarsınız yeri gelir yaparsınız bu iş böyle yürür.

Kardeşim sen pc kullanma.
Bilgisayarı yönetemedikten sonra ne işe yarar ki? Bilgisayar dediğin şey yönetilebilir olmalıdır. Emin ol öyle iki tık yapayım demekle kalmak yerine bir yerleri kurcalamak daha zevkli ve öğretici.

Celal Dinçtopal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şuan format atsam kartı sıfırlanırmı o zaman açılır belki yada bilgisiyar yeni garantisi vardı birden kapandı filan derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ayar hâlâ geçerli olsaydı görüntü alamazdınız. Yine de işinizi garantiye almak istiyorsanız sürücü denetim masasına girip ayarları varsayılana çevirebilirsiniz. Voltaj oynamaları çok risklidir, mümkün olduğunca uzak durun. Muhtemelen kart kendisini korumaya aldığı için görüntü kesiliyor ya da PSU yetersiz kalıyor, korkmanıza gerek yok teknolojik aletleri kurcalamaktan çekinmeyin yeri gelir bozarsınız yeri gelir yaparsınız bu iş böyle yürür.

Bilgisayarı yönetemedikten sonra ne işe yarar ki? Bilgisayar dediğin şey yönetilebilir olmalıdır. Emin ol öyle iki tık yapayım demekle kalmak yerine bir yerleri kurcalamak daha zevkli ve öğretici.
Görüntü alamıyorum monitörde o yüzden giremiyorum denetim masası a filan ama daha öncedende böyle olmuştu sonra açılmıştı bir yorumda adam ekrnw kartı ısınınca voltajı kendisi düşürür diyordu

Kardeşim sen pc kullanma.
Agacım bilmiyordum böyle olucağını pc açılmıyor zaten herşey çalışıyor ama görüntü yok yok

Beyler format atsam düzelmez i belki ekan kartı ayarlarını sıfırlar yada varmı bir çözümü varsa lütfen söyleyin

Beyler vatana tekrar götürücrm garanti için herhangi bir sorun yaratırlarmı birşey yaptığımı söylemicem ama bir bahane bulucam

Son düzenleme:

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
BIOS ekranını görüyor musunuz? Eğer BIOS ekranını görüyorsanız bilgisayarı güvenli modda başlatın ve ayarlarınızı sıfırlayın.

Celal Dinçtopal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
BIOS ekranını görüyor musunuz? Eğer BIOS ekranını görüyorsanız bilgisayarı güvenli modda başlatın ve ayarlarınızı sıfırlayın.
Hayır görmüyorum bilgisiyar çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor ekran kartına çalışıyor