findukfaresi_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
sevgili modlarım konuyu yanlış yere açtığımı düşünüyorum ama uygun bir kategori bulamadım. isterseniz konuyu taşıyın..
ama benm bir problemciğim var...
şimdi yanyana iki laptop düşünün bir tane de kablosuz ağ...
bu bilgisayarlardan teki kablosuzu çok güzel algılarken diğeri algılıyor ama bağlanamıyor...
şöyle kiii bu şifreli bi ağ.. kablosuz ağ listesinden tıklıyoruz bağlan diyoruz. o şifre yazmamız gereken kutucuk gelmiyor onun yerine ağ artık kapsama alanında değil gibi bir pencere çıkıyor
ama halbuki çatır çatır çekiyormuş gibi gözüküyor
çok da anlamam böyle şeylerden ama otomatik ip/dns al falan denedik gene olmadı...
sonra karıştrdık biraz ağ üzerine tıkladık şifre kutucuğu geldi şifreyi yazık bu kez de
" ağ yapılandırmanıza bağlı olarak ağ parolanızın 40 bit veya 10 bit olması gerekir. bu 5 veya 13 ASCII karakter yada 10 veya 26 onaltılı karakter olarak girilebilr"
ee bu şimdi ne demek aynı şifreyle diğer bilgisayarlar bağlanabiliyor...
ben bişi anlamadım :blink::blink::confused1::confused1::confused1:
ama benm bir problemciğim var...
şimdi yanyana iki laptop düşünün bir tane de kablosuz ağ...
bu bilgisayarlardan teki kablosuzu çok güzel algılarken diğeri algılıyor ama bağlanamıyor...
şöyle kiii bu şifreli bi ağ.. kablosuz ağ listesinden tıklıyoruz bağlan diyoruz. o şifre yazmamız gereken kutucuk gelmiyor onun yerine ağ artık kapsama alanında değil gibi bir pencere çıkıyor

ama halbuki çatır çatır çekiyormuş gibi gözüküyor

çok da anlamam böyle şeylerden ama otomatik ip/dns al falan denedik gene olmadı...
sonra karıştrdık biraz ağ üzerine tıkladık şifre kutucuğu geldi şifreyi yazık bu kez de
" ağ yapılandırmanıza bağlı olarak ağ parolanızın 40 bit veya 10 bit olması gerekir. bu 5 veya 13 ASCII karakter yada 10 veya 26 onaltılı karakter olarak girilebilr"
ee bu şimdi ne demek aynı şifreyle diğer bilgisayarlar bağlanabiliyor...
ben bişi anlamadım :blink::blink::confused1::confused1::confused1: