WinDPzero
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Merhaba,
Eskiden benim olan ve formattan sonra kardeşimin olacak Lenovo bilgisayarda BIOS'u açmaya çalışıyorum. Fakat ne kadar "Enter" tuşuna basarsam basayım, bir türlü BIOS ekranı gelmiyor. Aslında uzun süredir var bu sorun. Eskiden içinde Windows olduğu için bir şekilde formatlıyordum. Fakat yeni bilgisayar aldıktan sonra bir süre yedek disk olarak kendimde kullandığım için hard diski sıfırlamıştım. Şimdi Rufus ile hazırladığım USB Belleğimi takıyorum, fare, klavye vs takıyorum. Açılırken
Şeklinde hata veriyor. Anlamadığım nokta şu: (İkisi de takılı olmasına rağmen) Mouse'a BIOS'ta neden ihtiyacı olsun?
Bu arada yüklemeye çalıştığım işletim sistemi, benim şuan da kullandığım gibi Windows 8.1 Pro x64
Neyse, cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Hard Disk
Marka: Hitachi
Model: HDP725032GLA380
Kapasite: 320 GB (298 GB)
NOT: Bilgisayar toplama değil, Lenovo'nun "9702-74G" modeli (Masaüstü)
İYİ GÜNLER...
Eskiden benim olan ve formattan sonra kardeşimin olacak Lenovo bilgisayarda BIOS'u açmaya çalışıyorum. Fakat ne kadar "Enter" tuşuna basarsam basayım, bir türlü BIOS ekranı gelmiyor. Aslında uzun süredir var bu sorun. Eskiden içinde Windows olduğu için bir şekilde formatlıyordum. Fakat yeni bilgisayar aldıktan sonra bir süre yedek disk olarak kendimde kullandığım için hard diski sıfırlamıştım. Şimdi Rufus ile hazırladığım USB Belleğimi takıyorum, fare, klavye vs takıyorum. Açılırken
Kod:
Mouse not found
Keyboard not found
Fatal error
Bu arada yüklemeye çalıştığım işletim sistemi, benim şuan da kullandığım gibi Windows 8.1 Pro x64
Neyse, cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Hard Disk
Marka: Hitachi
Model: HDP725032GLA380
Kapasite: 320 GB (298 GB)
NOT: Bilgisayar toplama değil, Lenovo'nun "9702-74G" modeli (Masaüstü)
İYİ GÜNLER...