AlicanCR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Ssd alacam da bilgisayarımın SATA kaç desteklediğini nasıl öğrenebilirim?
Anakart modelini internete yazarak bulabilirsiniz.Ssd alacam da bilgisayarımın SATA kaç desteklediğini nasıl öğrenebilirim?
az önce okudum seninkini o bahsettiğiniz programda gözükmedi modeli ben de modeli bilmiyorunAnakart modelini internete yazarak bulabilirsiniz.
Benim de konum vardı bununla alakalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Anakartın Sata 3 desteklediği nasıl anlaşılır?
Anakartımın SATA 3 SSD destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim? 1607197038 Yok mu bilen? @EFI Shell Bilmeyenler de bilenleri etiketleyebilir mi?forum.shiftdelete.net
Ben de bilmiyordum. Kasayı açtım anakartın üstünde küçük bir yerde beyaz kağıt üstünde numaralar yazıyordu. Google a yazınca çıktı.az önce okudum seninkini o bahsettiğiniz programda gözükmedi modeli ben de modeli bilmiyorun
laptops and netbooks :: ideapad n series laptops :: ideapad n580 :: 20182 Lenovo PC Support - Lenovo Support FR şunu buldum da özellikleri bulamadım bi baksanaBen de bilmiyordum. Kasayı açtım anakartın üstünde küçük bir yerde beyaz kağıt üstünde numaralar yazıyordu. Google a yazınca çıktı.
Laptopsa üretici sitesinden bulabilirsiniz.laptops and netbooks :: ideapad n series laptops :: ideapad n580 :: 20182 Lenovo PC Support - Lenovo Support FR şunu buldum da özellikleri bulamadım bi baksana
Ben de bilmiyordum. Kasayı açtım anakartın üstünde küçük bir yerde beyaz kağıt üstünde numaralar yazıyordu. Google a yazınca çıktı.
31900004WIN8 STD SGL şunu buldum bu olabilir mi acaba googlea yazınca çıkıyor bir şeylerLaptopsa üretici sitesinden bulabilirsiniz.
Laptop galiba.31900004WIN8 STD SGL şunu buldum bu olabilir mi acaba googlea yazınca çıkıyor bir şeyler
Laptop galiba.
Laptopun modeliyle arayın.Hocam zaten laptop
bu attığım da anladığım kadarıyla anakartın modeli ama googlea yazınca bir bilgiye erişemiyorum
Ancak Sata 2 hızında çalışacaktır.Sata 2 de olsa sata 3 SSD takabilirsinm.
Lenovo n580 modeli işte ben de internette anakartın bilgilerine ulaşamadığım için sizden yardım istedim bakabilirseniz sevinirimMuhtemelen Sata 2 var. En başından laptop modelini söyleseydin daha iyi olabilirdi. Lenovo G480.
HWinfo indirip orada anakart bilgilerini bizimle paylaşır mısın ?Lenovo n580 modeli işte ben de internette anakartın bilgilerine ulaşamadığım için sizden yardım istedim bakabilirseniz sevinirim
Garip bir şekilde hiçnbir şekilde anakart modelini öğrenemiyorum 2 3 program denedim sizin dediğiniz dahil hepsinde model kısmında "INVALID" yazıyorLaptop marka ve modelini belirtirsen kullanım kılavuzunu bulabiliriz. Mesela Asus X556 serisi var bunun çeşitli versiyonları var bir tanesi X556UF-XX045D gibi. Sizinde laptopun altında model ve numarası vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da HWinfo indir orada tüm detayları görebilirsin. Anakart modeli gibi.
hocam buldum herhalde yeşil içine aldığım kısım 6gb/s sata3 demek doğru mu anlamışım yanında supported diyor destekliyor yani?HWinfo indirip orada anakart bilgilerini bizimle paylaşır mısın ?