Bilgisayarımın heryerini reklam kapladı çıldırmak üzereyim lütfen yardım

hakanhan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba

neden dolayı oldu bilemiyorum ama hangi siteyi açarsam sağ sol alt üst heryerde reklam var hatta şuanda sitenize girdiğimde bile heryer reklam, bir yere tıklıyorum hop bide üstüne reklam penceresi açılıyor. kullandığım tarayıcıların eklenti kısımlarına baktım kaldırdım değişik isimde olan eklentileri, şöyle isimde bir eklenti vardı mesela 9efe12fc8e7b41dc917eb9341daa31e0 1008.50.586 diye firefoxta kaldırdım ama pc açıp kapatıyorum yine geliyolar yine geliyolar tarayıcıların hepsinde çıldırmak üzereyim, türk hava yollarının sitesine giriyorum heryer reklam biryere tıklıyorum reklam penceresi açılıyor acil yardım edin arkadaşlar delirtti beni bu neyse artık :(

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Combofix Adwcleaner ve gerçek zamanlı koruma için ESET tercihin olsun. Eğer Chromede kaldıramadığın reklamlar olursa Chromeyi sıfırlayarak kurtulabilirsin. Başlangıç öğelerini ve gereksiz servisleri devre dışı bırakmayı unutma.

hakanhan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstadım çok sağol ama şöyle bir bir durum var devre dışı bırakıyorum yeniden açılıyor bakarmısın aşağıdaki resim thy nin resmi sitesi ve ekran ne halde bir yere tıklıyorum bide üstüne reklam penceresi açılıyor üç tarayıcımdada durum böyle sinirlenmemek elde değil :(

3B48C0CA7AB3C37E45B8B202AE93467D.PNG

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Admuncher veya Adblock kullanabilirsin.

hakanhan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğin programların linkini bulamıyorum google bişey arayınca saçma sapan rekmal siteleri geliyor kusuruma bakma nolur üstad eğer linkleri varsa indireyim kurup temizleyeyim bide bu programı kurarken yada temizlerken antivirüsü devre dışımı bırakacağım.

hakanhan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk tavsiyen hangisi bide antivirüsü devre dışı bırakayımmı tarama yaparken

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İki yazılımlada güvenli modda tarama yapmanda fayda var. Antivirüs yazılımını devre dışı bırakmana gerek yok.

Reaksiyon puanı
0
Denetim masasından indirdiğin bütün gereksiz şeyleri kaldır ayarları sıfırla netin, %temp% klasörunu boşalt , yeniden baslat.

Reaksiyon puanı
2,148
malwarebytes antimalware kur tam tarama yap, temizleyecektir büyük oranda

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky kur malwarebytes ile tarama yap adblock kur bilgisayara eklenti yap chrome çok kolay bir şekilde kalkar.