Bilgisayarımın bu günlerde kafa...

Chuck88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Sdn Cemaati :)

Son 1 yıldır bilgisayarım her reset attığında ntldr hatası vardı sonra ctrl+alt+del(reset atıyor) yapınca düzeliyordu aldırmıyordum bu soruna. Geçen hafta forumda sdn counter 1,6 server turnuvasını gördüm bunla başladı bütün sorunlar :) önce hal.dlL dosyasını bozdum ardından boot.ini dosyasını ama bu sorunları hallettim bi ara ana kartın ismi çıktığı yer bios en başı işte :) orda takılıyordu reset atma gerekişyordu onuda boşver olur böyle şeyler dedim .) şimdi ise pcye temiz format atttım bütün güncelleştirmeleri yükledim gereken standart bütün programları indirdim ertesi gün bilgisayar oturum açıdı diyor ve ardından kapandı diyor ve oturum sayfasında kalıyor ve pcsi hiç açılmıyordu :) internetten baktım userunit.exe bozulmuştur diyolar live ubuntu 11,10 usbye yükledim ve dosyayı düzelttim ama olmadım benim işletim sistemi E:\ ye yükle ama C:\ ye baktığım ntldr dosyası ve autorun.. gibi değişşik dosyalar vardı bunlar normalde işletim sisteminnin yülü olduğu yerlerde olur diye düşündüm ve oradan sildim pcyi yeniden başlattım ntldr hatası aama bunda reset atınca geçmiyor cdden boot edip pcyi onarıyorum ama olmuyo kısacası ntldr hatası var pcde :))

Not:bu sorunların Tümü babamın anakartın üzerine japon yapıştırıcısı sürüp üzerine tuz eklemesiyle oldu :)