birde bazı dosyalarımı flash bellek olmadan nasıl saklarım
Ben hiç yaşamadım doğru kurulum yaparsan olucağınıda sanmam.Bilgisayarımı win10 a geçirmek istiyorum win10 yükleme sırasında herhangi bir hata çıkarmı
Sistem özellikleriniz nedir?Bilgisayarımı win10 a geçirmek istiyorum win10 yükleme sırasında herhangi bir hata çıkarmı birde bazı dosyalarımı flash bellek olmadan nasıl saklarım
Kurulum ne kadar sürdü peki ?Clouda atabilirsin.
Ben hiç yaşamadım doğru kurulum yaparsan olucağınıda sanmam.
Geçen süre tuttum 17dkda windows masaüstüne erişmiştim sonra driver filan derken ortalama 1.5-2 saat arasında hazırdım.Tabi driver filan kurarken müzik,video filan takılıyordum.Eğer sen boş bırakırsan eminim daha kısa sürücektir.Kurulum ne kadar sürdü peki ?
Sistem Özellikleri nelerdir?Bilgisayarımı win10 a geçirmek istiyorum win10 yükleme sırasında herhangi bir hata çıkarmı birde bazı dosyalarımı flash bellek olmadan nasıl saklarım
Sistem Özellikleri nelerdir?
Sistem özellikleriniz nedir?
bilgisayarımda 2 sürücü var biri 135 gb 132 gb si boş biri 97 gb 37 gb boşGeçen süre tuttum 17dkda windows masaüstüne erişmiştim sonra driver filan derken ortalama 1.5-2 saat arasında hazırdım.Tabi driver filan kurarken müzik,video filan takılıyordum.Eğer sen boş bırakırsan eminim daha kısa sürücektir.
Görev yöneticisinden,üstteki perfonmans kısmından da bakabilirsiniz olup olmadığına ama başka yöntemide vardır sanırım.bilgisayarımda 2 sürücü var biri 135 gb 132 gb si boş biri 97 gb 37 gb boş
SSD mi var HDD mi?
Aygıt yöneticisindeki depolama birimleri kısmından HDD/SSD modelini öğrenip bize atarsa SSD mi HDD mi olduğunu anlayabiliriz.Görev yöneticisinden,üstteki perfonmans kısmından da bakabilirsiniz olup olmadığına ama başka yöntemide vardır sanırım.
@Mert Şefik
1 - Arama kısmına "sürücüleri birleştir" yazınız. Bir şey çıkarsa ona basınız ve ekran görüntüsünü buraya atınız.
Modeli yazmıyor mu?
yazmıyor disk sürücüsü yazıyorModeli yazmıyor mu?
Windows+R yapıp diskmgmt.msc yazıp enterleyip ss atar mısınız?yazmıyor disk sürücüsü yazıyor
Windows+R yapıp diskmgmt.msc yazıp enterleyip ss atar mısınız?
O ekranın tamamının ekran görüntüsünü mü attınız kesip mi attınız acaba, Lütfen tamamını atar mısınız?
O ekranın tamamının ekran görüntüsünü mü attınız kesip mi attınız acaba, Lütfen tamamını atar mısınız?
CrystalDiskInfo kurar mısınız? Başka türlü anlayamadık
CrystalDiskInfo kurar mısınız? Başka türlü anlayamadık![]()
Media Cretion Tool nedir ?Benim şahsi tavsiyem format atarak da değilde Media Cretion Tool programıyla Windows 10 yapmanızdır veya Linux'a geçmenizdir.
Hdd imiş ama 8.1 ya da linux kurabilirsiniz.
Malesef bir SSD'niz yok bu nedenle Windows 10 kurarsanız bilgisayar kullanmak işkence olur o yüzden Windows 8.1 ya da GNU/Linux dağıtımları kurmanızı tavsiye ederim
win10 kursm ne olurHdd imiş ama 8.1 ya da linux kurabilirsiniz.
Microsoft şirketinin bilgisayarları Windows'a yükseltmek için yayınladığı program.
Ben denedim tavsiye etmiyorum bin pişman olursunuz.win10 kursm ne olur
Eziyet olur.Ben hdd ile kullandım zorunlu olaraktan.Açılması vs. çok uzun sürüyor vs.win10 kursm ne olur