• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım Bilgisayarımı Satıp Beklemeli Miyim?

Furkanswa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1050 ti ryzen 3 lü bir sisteme sahibim, bilgisayarımı satıp mining dalgasının bitip ekran kartı stoklarınının gelmesini beklemeli miyim? bu sırada biraz bilgisayara ara verme imkanım olur. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
1050 ti ryzen 3 lü bir sisteme sahibim, bilgisayarımı satıp mining dalgasının bitip ekran kartı stoklarınının gelmesini beklemeli miyim? bu sırada biraz bilgisayara ara verme imkanım olur. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
Eğer temiz kullanılmışsa ve üreticiye iade garantisi varsa iyi bir meblağaya satarsınız.
Bence satın bekleyin.
Miningciliğin ilk başta çok fazla kar getiren insanlar hemen atladılar bu işe.
Lakin ülkeler bu kazım işlemlerini sınırlamaya çalışıyorlar.Kısmende başarılı oluyorlar.
Zaten çip sıkıntısıda olduğu için bu durumun düzelmesi çoğu üretici tarafından 2023 yılında kadar devam edeceğini söylüyor.
Süre size uzun gelebilir.
Lakin sayılı gün çabuk geçer derler.Karar sizin.

Furkanswa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer temiz kullanılmışsa ve üreticiye iade garantisi varsa iyi bir meblağaya satarsınız.
Bence satın bekleyin.
Miningciliğin ilk başta çok fazla kar getiren insanlar hemen atladılar bu işe.
Lakin ülkeler bu kazım işlemlerini sınırlamaya çalışıyorlar.Kısmende başarılı oluyorlar.
Zaten çip sıkıntısıda olduğu için bu durumun düzelmesi çoğu üretici tarafından 2023 yılında kadar devam edeceğini söylüyor.
Süre size uzun gelebilir.
Lakin sayılı gün çabuk geçer derler.Karar sizin.
3 yıllık bir bilgisayar garantisi bitti sadece temizlerken ekran kartının 2 pervanesini yanlışlıkla kırdım?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Hayır hiç satma, gerek yok.Anakartın ilerde çok daha iyi bi işlemciyi zaten destekler.Şuan satarsan ,hiç bi şekilde ,alacağın para ile, ne daha iyi bi e.kartı ,ne de daha üst seviye bi işlemci alabilirsin.

Kırık e.kartı fanı ile de,zaten elindeki sistemin fiatı iyice düşer.

Furkanswa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır hiç satma, gerek yok.Anakartın ilerde çok daha iyi bi işlemciyi zaten destekler.Şuan satarsan ,hiç bi şekilde ,alacağın para ile, ne daha iyi bi e.kartı ,ne de daha üst seviye bi işlemci alabilirsin.

Kırık e.kartı fanı ile de,zaten elindeki sistemin fiatı iyice düşer.

MSI A320M-A PRO anakartım bu. Ben bu bilgisayarımı sattıgımda uzun bir süre bilgisayar almayı düşünmüyorum. Hem paramı biriktirmiş olurum hemde ileriki zamanda belki piyasa düşer

Son düzenleyen moderatör:

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,125
Türkiye'de beklenmez. Sisteminizi satmayın. Dolar yükselir, vergi gelir bir şey olur. Aynı sistemin yarısını bile dizemezsiniz sonra.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,795
Piyasanın düşeceğini sanmıyorum. Ülkemizde zaten kur farkı da varken fiyatlar artacaktır. Normale döndüğümüzde satıcılar fiyatlarını indirmeyecektir. Bu yüzden bilgisayarınızı satmayı tavsiye etmem çünkü elinizdeki para gün geçtikçe eriyecektir. İlla ki satacaksanız ekran kartı fanını tamir ettirip satın ve paranızı altın veya döviz gibi bir yatırım aracına çevirin.