Bilgisayarimdan sökdüğüm hdd diğer bilgisayarda düzgün çalışmıyor.

• Kullanılan toplam oy
    1
Reaksiyon puanı
10
merhaba sevgili arkadaşlar.
Bilgisayar konusunda bilginize ihtiyacım var.
Masaüstü bilgisayarımın arıza yapması sebebi ile yeni sistem topladım ssd takip windows 10 yükledim normal çalışıyor. Arıza yapan bilgisayarımın 1 tb sata 3 hdd i depolama birimi olarak kullanmak için bilgisayara taktığımda bilgisayar açılırken mavi ekran çıkıyor bozuk eksik dosya gibi hatalar veriyor. Hdd i söktügüm zaman bilgisayar ssd ile baş başa uyumlu olarak çalışıyor. Hdd i hariciye çevirip bicimlendirdim tek birim olarak birleştirdim sonuç değişmedi. Tahmin ediyorum bu hdd windows sürücü olarak imajlı, hdd i bilgisayarda normal depolama birimi olarak nasil calistirabilirim. Teşekkürler

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Windows UyumsuzLugu Yuzunden Oluyor, Komple Sisteme Takılıp Format Atılacak O Zaman Düzelir ki HDD Bozuk değilse, Bozuk olmadıgınıda HDDTune Bad Sector cıkmadıgında Anlayabılıriz ki ıllaki cıkacaktır önemlı olan cok Fazla Ölü halde olmamasıdır..

Reaksiyon puanı
10
Windows UyumsuzLugu Yuzunden Oluyor, Komple Sisteme Takılıp Format Atılacak O Zaman Düzelir ki HDD Bozuk değilse, Bozuk olmadıgınıda HDDTune Bad Sector cıkmadıgında Anlayabılıriz ki ıllaki cıkacaktır önemlı olan cok Fazla Ölü halde olmamasıdır..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır bozuk değil hdd ye format atıp ta denedim normal calisiyor fakat bu hdd yi windows sistemi yüklü birim değil özel depolama birimi olarak kullanmaya çalışıyorum sıkıntı burada cikiyor hdd yi taktigim zaman windows sistem birimi gibi algılıyor sanirim