Bilgisayarımdan Silemiyorum! Yok mu Çaresi??

kayraucklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımdan Chrome'u kaldıramıyorum. Bilgisayar bilgim ciddi derecede var ilk akla gelen çözümler denendi ama malesef çözüme ulaşamadım :(:confused1:
Denetim masasından kaldırmayı denediğimde açık sekmeleri kapatın uyarısı alıyorum görev yöneticisinden kapatıyorum ama kendi kendine tekrardan geri açılıyor oldukça büyük ram alanı kaplıyor Adw cleaner vs programlar denedim nasıl çözebilirim problemimi? LÜtfen yardım edin bekliyorum yanıtlarınızı....

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bilgisayarı güvenli modda açıp silebilirsin :)

kayraucklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son çarem olarak buydu fikrim ama biliyorsunuz ki kapatıp açmak ile alakalı fikirler her zaman son sıradadır bir kullanıcı için :D yeniden başlatmak gereken programlardan bahsetmiyorum bile :D başka bir yolunun olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Bilgisayarı güvenli modda açıp silebilirsin :)

yok mudur parlak fikirlerimiz?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Son çarem olarak buydu fikrim ama biliyorsunuz ki kapatıp açmak ile alakalı fikirler her zaman son sıradadır bir kullanıcı için :D yeniden başlatmak gereken programlardan bahsetmiyorum bile :D başka bir yolunun olmadığını mı düşünüyorsunuz?

yok mudur parlak fikirlerimiz?

ne tür programlar kullanıyorsun bilmiyorum ama yeniden başlatmak bu kadar zor olmasa gerek :D

yerinde ben olsaydım ilk önce görev yöneticisinden chrome ile alakalı işlemleri kapatıp Iobit Uninstaller ile kaldırmayı denerdim. İşlem başarısız olursa yine görev yöneticisinden bu işlemi engelleyen şüpheli uygulamalara bakardım. Yine sonuç alamazsam Güvenli Kip'te %99 başarı sağlardım :mrgreen:

C

confector

SDN Okuru
ayıp ayıp Google Chrome'u kaldırmak çok günah... kaldırma kalsın boş yere günaha girme... :tt2: