Bilgisayarımdan Duman çıktı

susezo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar Şimdi HP windows 7 ultimate İNTEL(R) CORE (TM) İ3 CPU
M380 2.53 GHZ 4GB RAM ekran kartını bilmiyorum k.b böle bi bilgisayarım var ama
günlerden bi gün oyun oynuyodum yani bügün .D FANIN HAVA CIKIŞINDAN HAVA CIKACAGINA DUMAN ÇIKTI CATIR CATIR SES GELDİ
PC YE BİŞE OLMADI AMA MAVİ EKRAN KAPANMA V.S GİBİ ŞEYLER OLMADI SADECE SES CIKTI DUMAN CIKTI
PC YI KORKUDAN KAPATTIM ACTIGIMDA AÇILDI AMA CALIŞMA SESİ FALAN HEP DEGİŞMİŞTİ.
BU NEDEN OLMUŞ OLABİLİR HALF LİFE 2 OYNUYODUM EKRAN KARTINDAN OLAMAZ FAN YERİNDEN CIKTI BİDE KASMA FALAN YOKTU OYUNDA
HİGH DE OYNUYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ :D GARANTİYE GÖTÜRCEK DURUMDA DEGİL FÖN MAKİNESİYLE FANINA AŞIRI SICAKLIK VERMİŞTİM
ONDAN OLABİLİR Mİ BİİDE YATAKTA ACIK UNUTMUŞTUM 24 SAAT FALAN. D bunu servise götürmeme gerek varmı %100 vardır
Zaten ama Götürücek durumda degilim bunun düzeltmenin kısa yolu varmı Toz falan olamaz cünkü fön makinesiyle toz olan yerlerine hep tuttum
bide fazla tutmuştum çok ısındı birazcık bide duman cıkan yeri kokladıgımda yanık v.s gibi kokular gelmiyordu
anakart yansa bilgisayar ya kapanır yada calışmazdı acaba icinden bi parca düşüp de fanın icine mi kacmıştır
fan şuan calışıyor oyun açtıgımda zorluyor ve duman cıkarıyor ve ilk defa başıma geldi cok ilginc
walla yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar :(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Fön ile toz temizlenir mi hic? Hem de sicak hava basmissin fana. Uzun süre acik kalmayla bir sey olmaz bilgisayara.

Sicak hava tutarken bir seye zarar vermissin belli ki.

susezo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
napacagız gecıcı mı kalıcımı kullanmaya devam ediymmi bozulur mu ? yanar mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama neden sadece oyun oynarken duman cıkıyo pc calıışırken fan da calışmıyormu? oyun oynarken mi fan devreye
giriyor?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sabaha kadar fön makinesiyle açık olsa bile bilgisayar tut yine bişey olmaz belirli sıcaklıkta zaten tetikleniyor bilgisayar kendini kapatıyor anakart. Ama yapma bidaha onu öyle temizlenmez. Fön makinesiyle temizlediğin zaman fan tek devir ile çalıştığı için hava akımı daima dışarı doğrudur. 2 devir çalışan laptoplarda var ama ondan olduğunu sanmıyorum. Kısacası fanın içine bi cisim kaçırmış olabilirsin ama fan kablosu yada başka kablo yanmış olabilir tam emin olamayız çalışıyorsa sıkıntı yok

susezo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun oynarken oluyo bu olay mavi ekran bile cıkmıyo kapanma yok ama ben kapatıyom korkudan simdi de oyuna
giremiyorum: D bisey olur diye fanın oralarda yanık kokusuna benzer bişey yok sıkıntı varmıdır sizce?

Sabaha kadar fön makinesiyle açık olsa bile bilgisayar tut yine bişey olmaz belirli sıcaklıkta zaten tetikleniyor bilgisayar kendini kapatıyor anakart. Ama yapma bidaha onu öyle temizlenmez. Fön makinesiyle temizlediğin zaman fan tek devir ile çalıştığı için hava akımı daima dışarı doğrudur. 2 devir çalışan laptoplarda var ama ondan olduğunu sanmıyorum. Kısacası fanın içine bi cisim kaçırmış olabilirsin ama fan kablosu yada başka kablo yanmış olabilir tam emin olamayız çalışıyorsa sıkıntı yok
cevap verirmisin kardeş

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
oyun oynarken oluyo bu olay mavi ekran bile cıkmıyo kapanma yok ama ben kapatıyom korkudan simdi de oyuna
giremiyorum: D bisey olur diye fanın oralarda yanık kokusuna benzer bişey yok sıkıntı varmıdır sizce?

Sen devam et duman değildir o sen fandaki tozları içeri iteleyip içinde biriktirmişsin oda oyunda fan hızlı çalışınca tozları atıvermiş dışarı bide fandaki tozlar çok ince olur duman gibi gözükebilir yani

susezo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen devam et duman değildir o sen fandaki tozları içeri iteleyip içinde biriktirmişsin oda oyunda fan hızlı çalışınca tozları atıvermiş dışarı bide fandaki tozlar çok ince olur duman gibi gözükebilir yani
SES İŞİ NOLUCAK: d

hadi kardeş cevap ver .D napıcamı şaşırdım yani acık acık bise olmaz mi diyosun

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Nasıl bi ses geliyor. Git bilgisayarcıya açsın yada sen aç bak fana bişey mi sıkışmış ambalaj parçası mı soktun ne yaptın artık

susezo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çatır çatır ses cıkıyo sonra ses gidiyor .

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bişey olmaz fana bişey sıkışmış devam et sen

susezo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam saolasın oyuna giricem aynı şey olursa seni bilgilendiririm saol bilgiler icin

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
servise götürecen mecburen yoksa garanti dışı kalır baksınlar fönlü kısmı söyleme.

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O da bişey mi benim laptop'un üzerinden traktör geçti.