Bilgisayarımdaki Yavaşlık ?

xCLus1ve

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum , Windows 8'den Windows 7'ye geçiş yaptım ilk başlarda gayet hızlıyken şu sıralar bilgisayarım acayip yavaş ve sadece oyun oynamazken böyle BF3 , Hitman Absulution gibi oyunları çok rahat bir şekilde oynamama rağmen masaüstüne dönünce pc açıkçası ölüyor sağ tık yapıyorum bir saat yenilemek için bekliyorum , Chrome ' da bir siteye tıklıyorum donup kalıyor 1-2 dakka sonra açılıyor :crying:

Sorunum bu bilgisayarım oyunlarda gayet hızlıyken masaüstünde veya internette dolanırken acayip yavaşlıyor .

Sistem Özelliklerim :
mn3rd.png

mn3ry.png

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Chrome' a çok fazla eklenti yüklediyseniz olabilir. Benimde chrome da baya bir eklenti vardı ve yavaşlatıyordu. Sebebi bu olabilir

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bilgisayarına sürekli program yükleyip silersen çok fazla hantallaşır büyük ihtimalle bundandır.Hele de virüs programı silip kurarsan.Format attıktan sonra fazla kurcalamıyacaksın.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
senin bilgisayarın önerilen sistem gereksinimlerini karşılamıyor.birde 2 gb ram.kasması normal o oyunlarda.

BF3
Önerilen Sistem Gereksinimleri
Sabit Disk: Disk Versiyonu 15 GB /Dijital versiyon 10 GB
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
İşlemci: Quad-core Intel veya AMD
RAM: 4GB
Ekran kartı: DirectX 11 destekli 1024 MB hafızaya sahip Nvidia GTX 560 ya da Ati Radeon 6950

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bilgisayar yavaşladığında görev yöneticisini açıp hangi programın yavaşlattığını sistem kaynaklarını tükettiğini görebilirsin..

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim öncelikle şunu söyliyim sistemin artık eski sayılır. Kasması normaldir. Sana önerim format attıktan sonra tüm Windows güncellemelerini kapat. Bilgisayarı sakın güncelleme. Bunlara ek olarak advanced system care, ccleaner, revo unistaller, smart defrag gibi yazılımlar kullan. Ayrıca masa üstünde olabildiğince az simge bırak ve arka plan resmi münkünse olmasın. Haa birde eğer durumun varsa bilgisayarına ram ilavesi yap. Emin ol kasmayacaktır. 50 TL'ye çok güzel ram alabilirsin.