Bilgisayarımda ''Windows Media Player'' Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Windows 7 kullanıyorum, dosyalarım şimdiye kadar düzgün gözüküyordu fakat bir video açmaya çalıştığımda Media Player'ın videoyu oynatamadığını anladım.
Bunun için videolara tekrar tekrar göz attım fakat videolarda bir sorun yoktu, bilgisayarımda Media Player'ı arattığımda ise hiçbir sonuç çıkmadı.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Videolarla pek ilgilenmiyorum normalde, bu yüzden detaylı bir video açma programına ihtiyacım yok. Media Player'ı nereden bulabilirim?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,802
Windows 7 kullanıyorum, dosyalarım şimdiye kadar düzgün gözüküyordu fakat bir video açmaya çalıştığımda Media Player'ın videoyu oynatamadığını anladım.
Bunun için videolara tekrar tekrar göz attım fakat videolarda bir sorun yoktu, bilgisayarımda Media Player'ı arattığımda ise hiçbir sonuç çıkmadı.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Videolarla pek ilgilenmiyorum normalde, bu yüzden detaylı bir video açma programına ihtiyacım yok. Media Player'ı nereden bulabilirim?
Aynısını indirebilirsiniz. Direkt olarak Microsoft’un sitesinden Media Player 10 yükleyip yükseltebilirsiniz. Bir de Windows sürümünüz kaçtır acaba?

Media Player 10: Download Windows Media Player 10 from Official Microsoft Download Center

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Windows 7 kullanıyorum, bağlantıdaki uygulamayı indireceğim, hadi bakalım. :D

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,802
Tabi bunun yerine harici bir program da kullanabilirsiniz.
bkz : VLC Media Player
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 kullanıyorum, bağlantıdaki uygulamayı indireceğim, hadi bakalım. :D
İndirip 11 yapabilirsiniz. Ayrıca bu kaynak da faydalı olabilir.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Bağlantıdaki sürümü indirdiğimde bana Windows XP kullanmamı söyledi, 10. sürümü indirmeye çalıştığımda sistemimin güncel olmadığını söyledi ve VLC Player için de Avast tetiğe girdi. ):

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,802
Bağlantıdaki sürümü indirdiğimde bana Windows XP kullanmamı söyledi, 10. sürümü indirmeye çalıştığımda sistemimin güncel olmadığını söyledi ve VLC Player için de Avast tetiğe girdi. ):
VLC güvenlidir aslında ama, neyse bir de şunu deneyin. Bunu da kullandım uzun bir zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru, zaten Media Player 10 XP’de varmış. Bence en iyisi harici bir media player kullanmak.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
''GOM Player'' indirdim, artık çalışıyor. Teşekkürler. :D