Bilgisayarımda reklam açılıyor!

Thanatos643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar forum sitelerinde yeniyim.Bilgisayarımda virüs olduğunu düşündüğüm bir çeşit video açılıyor.Bu video mozilla firefox Chrome explorer Steam ve arc gibi tarayıcı ve internet kullanan oyun launcherlarında karşılaştığım bir şey.Size içeriğini söyliyeyim 1 hafta önce 2 asyalı nın dünyayı gezmesiyle ilgili aptal bir video açılıyordu.2 gün önce timsah eğiten bir başka asyalı çıkmıştı.Şimdi ise ya samsungun saat reklamı veya video açılmadı hatası şeklinde karşıma çıkıyor.Çözüm olarak YAC cleaner denedim ancak işe yaramadı Malware cleaner da denedim ondanda bir sonuç alamadım.Lütfen arkadaşlar format atmak istemiyorum bir öneriniz bir bildiğiniz varsa ne olur yardım ederseniz çok sevinirim...:crying:

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Merhaba arkadaşlar forum sitelerinde yeniyim.Bilgisayarımda virüs olduğunu düşündüğüm bir çeşit video açılıyor.Bu video mozilla firefox Chrome explorer Steam ve arc gibi tarayıcı ve internet kullanan oyun launcherlarında karşılaştığım bir şey.Size içeriğini söyliyeyim 1 hafta önce 2 asyalı nın dünyayı gezmesiyle ilgili aptal bir video açılıyordu.2 gün önce timsah eğiten bir başka asyalı çıkmıştı.Şimdi ise ya samsungun saat reklamı veya video açılmadı hatası şeklinde karşıma çıkıyor.Çözüm olarak YAC cleaner denedim ancak işe yaramadı Malware cleaner da denedim ondanda bir sonuç alamadım.Lütfen arkadaşlar format atmak istemiyorum bir öneriniz bir bildiğiniz varsa ne olur yardım ederseniz çok sevinirim...:crying:
hocam sanırım format tek çözüm kuzenimin bilgisayar'ında da sizinkine benzer bir durum olmuşdu formatlayarak çözdüm siz isterseniz denetim masasın'a bir göz gezdirin virüs olduğundan şüphelendiğiniz uygulamaların ss'ini paylaşın belki yardımcı olacak birileri çıkar!

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Birinin bu sorunu formatsız çözmesi için evinden kalkıp oraya gitmesi lazım. Onun içeriklerini kayıt defterinde aratıp silmek gerek şimdi.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Thanatos643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedim sizin dediğinizi ama şüpheli birşey bulamadım.Sadece Visual c++ dan 2006 2008 2008 ve 2010 sürümlerinin ayrı ayrı bulunması gözüme çarptı da ondan olduğunu sanmıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam format atmak istemiyorum oyun vb şeyleri bidaha yüklmek uzun iş diye ama...Denetim masasını bi karıştırayım bari...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Önce Malwarebytes antimalware sonra da Adwcleaner ile temizleyin. YAC'ın kendi virüs.

Bilgisayara Avira free kurun tarayın.

Thanatos643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkürler sorunum çözüldü malware cleaner buldu sanırım ama söylediklerinizin hepsini uyguladım.:clap: