furkans3521
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
indowsunuz orjinalmimerhabalar. 2 gündür bilgisayarımda resimdeki gibi şeyler oluyor. heryerde araştırdım fakat hiçbirşey bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim bu olay oyunları da çok etkiliyor. (ekran kartım güncel)Ekli dosyayı görüntüle 130095
Iso orjinal mi hocam?merhabalar. 2 gündür bilgisayarımda resimdeki gibi şeyler oluyor. heryerde araştırdım fakat hiçbirşey bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim bu olay oyunları da çok etkiliyor. (ekran kartım güncel)Ekli dosyayı görüntüle 130095
Hiçbir fikrim yok. Nasıl anlayabilirim?Iso orjinal mi hocam?
Ben de öyle düşünmüştüm. Ama bilgisayara format attım bir de üstüne 2 farklı antivirüs ile bilgisayarı taradım yine geçmevirüs olabilir
Bilmiyorum. Bilgisayarı incehesaptan yaklaşık 1 ay önce topladım. Onu nasıl anlayacağım?indowsunuz orjinalmi
O zaman değildir Orjinaldir başka bir sorun olmalıHiçbir fikrim yok. Nasıl anlayabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de öyle düşünmüştüm. Ama bilgisayara format attım bir de üstüne 2 farklı antivirüs ile bilgisayarı taradım yine geçme
Bilmiyorum. Bilgisayarı incehesaptan yaklaşık 1 ay önce topladım. Onu nasıl anlayacağım?
O zaman değildir Orjinaldir başka bir sorun olmalı
Hocam yok mu bir tanıdığınız acil ihtiyacım var yaO zaman değildir Orjinaldir başka bir sorun olmalı
Windowsu nerden yüklediniz isoyu?Hocam yok mu bir tanıdığınız acil ihtiyacım var ya![]()
Ben iso yüklemedim incehesap direk kurulu getirdi ama güncellemenin veya crack ise orjinal yapabilmenin bir yolu varsa söylerseniz çok sevinirimWindowsu nerden yüklediniz isoyu?
Crack değildir İncehesap güvenilirdirBen iso yüklemedim incehesap direk kurulu getirdi ama güncellemenin veya crack ise orjinal yapabilmenin bir yolu varsa söylerseniz çok sevinirim
Ekran kartınızda belki sorun olabilir birinden başka bir kart ödünç alıp deneyinCrack değildir İncehesap güvenilirdir
Reis sorun olabilir derken çözülebilir mi bu sorun yoksa ekran kartı direk gider mi ?Ekran kartınızda belki sorun olabilir birinden başka bir kart ödünç alıp deneyin
garantiye verirsiniz sorun ekran akrtında çıkarsaReis sorun olabilir derken çözülebilir mi bu sorun yoksa ekran kartı direk gider mi ?
çözülebileceğini sanmıyorumReis sorun olabilir derken çözülebilir mi bu sorun yoksa ekran kartı direk gider mi ?
Tamam hocam çok teşekkür ederim.garantiye verirsiniz sorun ekran akrtında çıkarsa
çözülebileceğini sanmıyorum
Anakartta da devam ederse ne olacak hocam?Bu pek işletim sistemiyle alakalı gibi durmuyor.
Ekran kartınızı söküp anakart üzerinden görüntü alın ve test edin bakalım devam ediyormu bu durum.
Sıfırdan orjinal bir yazılım kurmanızı tavsiye ediyorum.merhabalar. 2 gündür bilgisayarımda resimdeki gibi şeyler oluyor. heryerde araştırdım fakat hiçbirşey bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim bu olay oyunları da çok etkiliyor. (ekran kartım güncel)Ekli dosyayı görüntüle 130095
incehesaba yazın böyle böyle oldu diye direk kasayı karantiye verinTamam hocam çok teşekkür ederim.
Anakartta da devam ederse ne olacak hocam?
Tamam çok teşekkür ederim.
Üstteki arkadaşın da dediği gibi yazılımı sıfırdan kurarım eğer düzelmezse de mecbur incehesap’a geri göndereceğim.incehesaba yazın böyle böyle oldu diye direk kasayı karantiye verin
Harbiden bugün ekran kartını devre dışı bıraktım ve sorun gitti ama ekran kartını etkinleştirince sorun geri geldi. İnce hesaba göndersem kullanıcı hatası demezler değil mi ?incehesaba yazın böyle böyle oldu diye direk kasayı karantiye verin
tabikide demezler ekran kartını mı göndericeksiniz yoksa kasayımıHarbiden bugün ekran kartını devre dışı bıraktım ve sorun gitti ama ekran kartını etkinleştirince sorun geri geldi. İnce hesaba göndersem kullanıcı hatası demezler değil mi ?
Hocam arayin gönderin cip arzasi var geçmiş olsunHarbiden bugün ekran kartını devre dışı bıraktım ve sorun gitti ama ekran kartını etkinleştirince sorun geri geldi. İnce hesaba göndersem kullanıcı hatası demezler değil mi ?
Ekran kartınıtabikide demezler ekran kartını mı göndericeksiniz yoksa kasayımı
kullanıcı hatası değildir dimi hocamHocam arayin gönderin cip arzasi var geçmiş olsun