Soru Bilgisayarıma nasıl sürücü indireceğim?

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Şimdi Windows kurmaya çalışıyorum.
Windows 10 veya 11 kurduktan sonra Windows Uptade'i yapın, daha sonrasında paylaştığım link üzerinden ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. İşletim sistemini seçmeyi unutmayın.

sineeeem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 10 veya 11 kurduktan sonra Windows Uptade'i yapın, daha sonrasında paylaştığım link üzerinden ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. İşletim sistemini seçmeyi unutmayın.

Sadece bunu yapsam yeterli olur mu?

sineeeem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, eğer Windows Uptade'i yaparsanız yeterli olur. Laptop daha yeni olduğu için gördüğüm kadarıyla henüz yeni BIOS, chipset sürücüsü yayınlanmamış.
Windows Update nasıl yapılıyor? Kendi kendine çıkıyor mu laptop açılırken? Özür dilerim çok bilgim yok o yüzden soruyorum.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Windows Update nasıl yapılıyor? Kendi kendine çıkıyor mu laptop açılırken? Özür dilerim çok bilgim yok o yüzden soruyorum.
Görev çubuğundaki (alttaki sekme) arama butonun üstüne tıklayıp Windows Uptade yazın, güncelleme sekmesi açılacak, oradan güncelleyebilirsiniz.

sineeeem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görev çubuğundaki (alttaki sekme) arama butonun üstüne tıklayıp Windows Uptade yazın, güncelleme sekmesi açılacak, oradan güncelleyebilirsiniz.
internete bağlı olmadığım için yapamadı. Ben manuel olarak "Lan" driverini indirip kurdum yeniden başlattım ama wifi hala yok. Nerde hata yaptım acaba

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,260
internete bağlı olmadığım için yapamadı. Ben manuel olarak "Lan" driverini indirip kurdum yeniden başlattım ama wifi hala yok. Nerde hata yaptım acaba
LAN, ethernet oluyor, Wi-Fi değil. Wi-Fi kartınızın modelini şöyle öğrenebilirsiniz. Donanım kimliğini bir .txt dosyasına kopyalayıp, o .txt dosyasını da telefona ya da tablete atıp, oradan da kopyalayıp, internette arama yaparak bulabilirsiniz modelini ve sürücüyü.