Bilgisayarıma Formatmı Atsam ?

EmreEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bu Ay bilgisayarıma format attırıyımmı diye düşünüyorumda İşte Bazı nedenleri

-Bilgisayarı başlatınca bazı Programların sağ alttaki görev çubuğunda gözükmeyip otomatik çalışmıyor tekrar bilgisayarı çalıştığında otomatik başlıyolar gene ;-;
-Windows 7 den Bııktım Artık biraz sürümü yükseltmek istiyom.
-Bilgisayar Çok yavaş Açılıyor bilgisayar açıldığı zaman Alttaki Hani Çubuk varya bütün hani başlat tuşu var çalışan programları Gösteren o ya işte o bilgisayar açılışında gözüküyor ama masaüstündeki bütün uygulamalar gözükmüyor 1-2 Dakka geçtikten sonra gözüküyorlar ;-;
-Bilgisayar açılırken 10 saniye felan siyah ekranda kalıyor sonra masaüstü gözüküyor.
-Masaüstünde Bulunan Bilgisayar sekmesine bastığım zaman kasa fena ses çıkarıyor
Vb.
İşte sorunlar böyle format attırsammı ?

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
windows 7 orijinalse windows 10 a yükselt.etkinleştikten sornra temiz bi format at.format atmak çok kolay artık.internette bi sürü videolar var izle.kendini hazır hissettiğinde formatla.

dendre093

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bu Ay bilgisayarıma format attırıyımmı diye düşünüyorumda İşte Bazı nedenleri

-Bilgisayarı başlatınca bazı Programların sağ alttaki görev çubuğunda gözükmeyip otomatik çalışmıyor tekrar bilgisayarı çalıştığında otomatik başlıyolar gene ;-;
-Windows 7 den Bııktım Artık biraz sürümü yükseltmek istiyom.
-Bilgisayar Çok yavaş Açılıyor bilgisayar açıldığı zaman Alttaki Hani Çubuk varya bütün hani başlat tuşu var çalışan programları Gösteren o ya işte o bilgisayar açılışında gözüküyor ama masaüstündeki bütün uygulamalar gözükmüyor 1-2 Dakka geçtikten sonra gözüküyorlar ;-;
-Bilgisayar açılırken 10 saniye felan siyah ekranda kalıyor sonra masaüstü gözüküyor.
-Masaüstünde Bulunan Bilgisayar sekmesine bastığım zaman kasa fena ses çıkarıyor
Vb.
İşte sorunlar böyle format attırsammı ?

Benim hep gittiğim bir bilgisayarı var 30tlya formatı atıyor ancak köşe başlarındaki internet kafeler gibi değil gerçek sağlam bilgisayarcı eğer öyleyse attırabilirsin, fiyata fark koyarmı bilmiyorum ancak kasaya detaylı temizlik yaptır bu şekilde sesi azalır. Format attırınca bilgisayar daha hızlı açılmaya başlayacaktır.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bilgisayar donanımını yazar mısın? Ona göre yükselt diyeceğim. Her parça her işletim sistemiyle uyumlu değil.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Formatı kendin atsana. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama artık format için falan bilgisayarcılara para bayılmayın. Hiçbirşey bilmiyorsan aç bi video bakarak adım adım atabilirsin. Hata yapacakmısın belki evet ama herkes bu işleri anasının karnında öğrenmiyor. Öğrendikten sonra zaten kafana estikçe basarsın formatı.

EmreEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Formatı kendin atsana. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama artık format için falan bilgisayarcılara para bayılmayın. Hiçbirşey bilmiyorsan aç bi video bakarak adım adım atabilirsin. Hata yapacakmısın belki evet ama herkes bu işleri anasının karnında öğrenmiyor. Öğrendikten sonra zaten kafana estikçe basarsın formatı.

Benim sağlam adam gibi doğru düzgün format atan bilgisayarcım var yani merak etmeyin ayrıca Windows 8 mi iyi yoksa 8.1 mi ?

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Benim sağlam adam gibi doğru düzgün format atan bilgisayarcım var yani merak etmeyin ayrıca Windows 8 mi iyi yoksa 8.1 mi ?

Mesele kim formatı düzgün atmış, kim eksik atmış meselesi değil. Demek istediğim kendiniz öğrenirseniz, işiniz daha kolay olur. Kafanıza göre; Windows xp, Windows 10 ,8, 7, Linux hepsini dener en beğendiğiniz kurarsınız. :thumbup1:

EmreEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesele kim formatı düzgün atmış, kim eksik atmış meselesi değil. Demek istediğim kendiniz öğrenirseniz, işiniz daha kolay olur. Kafanıza göre; Windows xp, Windows 10 ,8, 7, Linux hepsini dener en beğendiğiniz kurarsınız. :thumbup1:

Yok onun için demedim windows 8.1 ile Windows 8 arasındaki normal boyutta bir fark var galiba 8.1 daha iyidir diyolar da ?

banahayirdeme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 10 u yükleyip sorunu giderebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun dostum. Versiyonlar sistemdeki arızaları gidermeye yaramacayaktır. O yüzden bence en iyisi format. ( ESKİ BİLGİLERİNİ ALMAYI UNUTMA ) bir dost :F

EmreEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 10 u yükleyip sorunu giderebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun dostum. Versiyonlar sistemdeki arızaları gidermeye yaramacayaktır. O yüzden bence en iyisi format. ( ESKİ BİLGİLERİNİ ALMAYI UNUTMA ) bir dost :F

Zaten onun için atmıyom en çok istediğim şey Sürüm win 10 a geçmiyorum win 8.1 e geçicem birde zaten format+Sürüm yeniliği ?

kamakashi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayara Virüs girmiş Kardeşim,Format atmalısın.Win 8.1 kur bilgisayara.Hem hızlanır,hem virüsler silinmiş olur ;)

EmreEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne virüsü asfadfadfafadfadf 9 aydır eset kullanıyorum korunuyom malwarebytes ile tarama yapıyom. Ne virüsü virüs yok

kamakashi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sus vallahi sende bilemedim diye dalga geçme bir virüs yok diye sen sanki cevap verebilecen