Bilgisayarım Yenilenmeli Mi ?

baybolin12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Masaüstü Bir Bilgisayarım Var. Assassin's Creed Revelations Oynayabilmek İstiyorum. Özellikler :
-2 GB Ram
-Dual Core 2 Ghz İşlemci
-GeForge 9500 GT

Neyi Yenilemem Gerekiyor ? Ve Ne Öneriyorsunuz Bu Konuda ? :confused1::confused1:

PembeÇiLek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ram in çok düşük 8 gb ye çıkartmayı denersen belki çalışabilir.

PembeÇiLek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka Bir Sorun Var Mıdır ? (Revelations 2 GB Minimum'du Ama ?)
Maximum a çıkartmalısın işte. Masaüstü pc parçaları yenilenerek kullanılabilir zaten. En vasat pc de bile ufak ayrıntılarla oyun çalıştırabilirsin. Bu konu hakkında tam bir bilgim yok ama yazdığın özellikler yetersiz.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Merhaba. Masaüstü Bir Bilgisayarım Var. Assassin's Creed Revelations Oynayabilmek İstiyorum. Özellikler :
-2 GB Ram
-Dual Core 2 Ghz İşlemci
-GeForge 9500 GT

Neyi Yenilemem Gerekiyor ? Ve Ne Öneriyorsunuz Bu Konuda ? :confused1::confused1:
ekran kartını yenileyip rami 4 gb yapabilirsin. oyun için 4 gb ramden fazlası gereksiz. bende 8 gb var 3,5 gb üstünü görmedi bugüne kadar. ekran kartı da senin bütçene kalmış. çok pahalı olmayan bir model seçebilirsin. pahalı modellerde işlemcin darboğaz yapar. tam verim alamazsın. tabi pahalıdan kastım 300 liranın üstü.

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gb ram hertürlü yeter(fakat bir miktar paran varsa 4 gb yapmanda fayda var),ekran kartın geforce 9500 eğer 1 gb ise sorun olmaz değiştirmene hiç gerek yok,sana tavsiyem işlemcini değiştirmen dual core 2.00 ghz ile oyunu tam görsellikte oynuyacağını sanmıyorum.

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anakartın daha fazla RAM destekliyotsa, aynısından 2 GB daha al. 4 GB PC'yi rahatlatır.

Ekran kartını GT430 falan alırsan daha iyi olur.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Gt430 gt9500den bir miktar daha güçlüdür ama çok da değil.belki 440 da olabilir ama en ideali hd5670 tir.130tl civarı fiyata bulunabiliyor.ama nvidia alırsan gts450 den aşağı alma.