Windows logosu fln geliyor sonrasında mı siyah ekrana düşüyor yoksa hiç bir görüntü vermeden siyah ekranda mı kalıyor?Sadece film izlemek için kullandığım bir bilgisayarım var. Ram sorunu olduğu için ramlerini değiştirdim. Ondan sonra açılışta siyah ekranda kalıyor. Biosa giremiyorum, ne yapmam gerek.
Windows logosu geldikten sonra siyah ekran arada sinyal gidip geliyorWindows logosu fln geliyor sonrasında mı siyah ekrana düşüyor yoksa hiç bir görüntü vermeden siyah ekranda mı kalıyor?
Yazılımsal bir problem kardeşim ilk önce güvenli modda başlat bilgisayarı ve yüklediğin son programları kaldır şüpheli gördüklerini. Şimdi Windows 8,9,10 artık ne kullanıyorsan bunların güvenli moda giriş tuşları vardır F8 F10 kimisinde F1 F2 vb bazen farklılık gösterebiliyorlar. Cep telefonu üzerinden işletim sistemini ve güvenli modda nasıl başlatılır ifadesini Google'a sor çıkan sayfalar seni yönlendirecek ve sonra dediğim gibi denetim masası üzerinde bir temizlik yap bakalım olmazsa yine burdayım.
Güvenli modda başlatamıyorum. Ramler yeni olduğundan bi ekran çıkıyo oradan reboot system diyorum sonra full siyah ekranYazılımsal bir problem kardeşim ilk önce güvenli modda başlat bilgisayarı ve yüklediğin son programları kaldır şüpheli gördüklerini. Şimdi Windows 8,9,10 artık ne kullanıyorsan bunların güvenli moda giriş tuşları vardır F8 F10 kimisinde F1 F2 vb bazen farklılık gösterebiliyorlar. Cep telefonu üzerinden işletim sistemini ve güvenli modda nasıl başlatılır ifadesini Google'a sor çıkan sayfalar seni yönlendirecek ve sonra dediğim gibi denetim masası üzerinde bir temizlik yap bakalım olmazsa yine burdayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Windows tuşu + r ve çıkan pencereye "msconfig.exe" yaz küçük bir pencere açılır burası senin başlangıç ekranın. Burada açılışta lüzumsuz gördüğün uygulamaların tikini kaldır ve uygula yap
O zaman donanımsal bir sorun daha var bir bilgisayarcının görmesi test etmesi gerek bilgisayarınızı masaüstü mü laptop mı ?Güvenli modda başlatamıyorum. Ramler yeni olduğundan bi ekran çıkıyo oradan reboot system diyorum sonra full siyah ekran
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3 saniyede bir sinyal gidip geliyo zaten