Bilgisayarim ozelliklerine gore baya kasiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zitsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zitsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende lenovo nun bir laptopu var 1 sene once aldim ozelliklerini resimde atacagim ayni leptopun 1 eski modeli arkadasimda var o arkadadim cs go yu sorunsuz oynuyor ilk zamanlar bende sorunsuz oynuyordum sonradan bilgisayarin ozelliklerine gore cok kotu kasiyor nedeni nedir acaba markasi lenovo ideapad 110 birde bilgisayar win 10 ama icinde birsuru lenovonun programlari var birde bilgisayar acilirken windows simgesi degilde lenovo yazisi geliyor.ozelliklere gore bayabir kasiyor arkadaslar benim 10 yillik pc daha az kasiyor cs go da .

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ozellikleri 8 gb ram amd a8 2gb ragedion

Son düzenleme:

ardamatt_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bende lenovo nun bir laptopu var 1 sene once aldim ozelliklerini resimde atacagim ayni leptopun 1 eski modeli arkadasimda var o arkadadim cs go yu sorunsuz oynuyor ilk zamanlar bende sorunsuz oynuyordum sonradan bilgisayarin ozelliklerine gore cok kotu kasiyor nedeni nedir acaba markasi lenovo ideapad 110 birde bilgisayar win 10 ama icinde birsuru lenovonun programlari var birde bilgisayar acilirken windows simgesi degilde lenovo yazisi geliyor.ozelliklere gore bayabir kasiyor arkadaslar benim 10 yillik pc daha az kasiyor cs go da .

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ozellikleri 8 gb ram amd a8 2gb ragedion
Baştan söyliyim laptoptan kasalı bilgisayara geçmeni tavisye ederim.Nedenini bilmem ama benim kasalı bilgisayarım ile leptopumun sistemi aynı ama kasalı bilgisayarımın kaldırmadığı oyun yok. Laptopum ise şaka yapmıyorum ama Minecraft'ta kasıyor.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bilgisayarının tam özelliklerini yazar mısın?